Gość miqhs Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 Współczuję migren, ja mam czasem takie coś jak migrena, z nudnościami. Ostatnio nas głowy bolą ale jakoś dziwnie się dzieje z pogodą, i było też trzesienie ziemi obok nas, nic nie czulismy wprawdzie ale zamkneli w centrum kilka budynków ze względów bezpieczeństwa. Sprawdziłam młodego książkę do matmy, ułamki są więc spoko Czy ktoś korzystał z jakichś szkół online: http://landing.k12.com/lp1/drtv/k12/collage_v1.html?leadsource=drtv&lead_source_detail=ncable&start_date=201404&vendor=EICOFF&tactic=Offline&vanity_url=k12.com-free&utm_campaign=NationalTV&utm_medium=drtv&utm_source=k12.com-free&creative=Collage Nie ma niestety w szkole specjalnego programu ESL więc szukam czegoś. To jest też za darmo ale jak zrozumiałam, zamiast tradycyjnej szkoły. Miałam dziś interview, ponoć poszło mi rewelacyjnie to może będzie praca i ubezpieczenie, aż sie musiałam z nerwów w basenie ochłodzić po powrocie!
katlia Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 Oh! Miqhs! Interview a Ty nic nie piszesz. SUPER!! Gratuluje. To wielki krok. Co do szkol online, o wiekszosci mam mieszane uczucia. Przedtem podalam te z Stanfordu, bo maja swietna opinie. Sprawdz tez https://www.khanacademy.org/ Sam Khan jest ciekawym czlowiekiem, i ta jego szkola jest rewelacyjna.
haneczka019 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 Miałam dziś interview, ponoć poszło mi rewelacyjnie to może będzie praca i ubezpieczenie, aż sie musiałam z nerwów w basenie ochłodzić po powrocie! Super, kolejne doświadczenie . Trzymam kciuki za pozytywny wynik . Migren współczuję, mam przyjaciółkę, która je miewa i strasznie utrudniają jej życie.
andyopole Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Migrenę to mogła mieć księżna Czartoryska. Nas to co najwyżej łeb nap.......a.
andyopole Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Migrena trafiła pod strzechy..... A prostactwo na salony, niestety...
Gość miqhs Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Jak łeb napie...to jest nieco inaczej, jak się ma migrenę to jest ból nie do zniesienia z wymiotami włacznie, nie ma się co nabijać...
andyopole Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Jak łeb napie...to jest nieco inaczej, jak się ma migrenę to jest ból nie do zniesienia z wymiotami włacznie, nie ma się co nabijać... Jeśli wczoraj wypiliśmy z kolega litr koniaku to miałem migrenę czy....?
haneczka019 Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Jeśli wczoraj wypiliśmy z kolega litr koniaku to miałem migrenę czy....? Nie miałeś migreny tylko pragnienie, a jak cię dzisiaj głowa boli, to znaczy, że za mało wypiłeś .
andyopole Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Nie miałeś migreny tylko pragnienie, a jak cię dzisiaj głowa boli, to znaczy, że za mało wypiłeś . Nie miałem bolu glowy, mnie się nic nie dzieje po nadużyciu tradycyjnych srodkow odurzająco - rozweselających. Tylko mnie się chce spiewac i tanczyc....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.