Skocz do zawartości

Szkoła Dla 6-Latka W Usa - Dziecko Nie Mówi Po Angielsku

nieznajoma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Współczuję migren, ja mam czasem takie coś jak migrena, z nudnościami. Ostatnio nas głowy bolą ale jakoś dziwnie się dzieje z pogodą, i było też trzesienie ziemi obok nas, nic nie czulismy wprawdzie ale zamkneli w centrum kilka budynków ze względów bezpieczeństwa. Sprawdziłam młodego książkę do matmy, ułamki są więc spoko :)

Czy ktoś korzystał z jakichś szkół online:

http://landing.k12.com/lp1/drtv/k12/collage_v1.html?leadsource=drtv&lead_source_detail=ncable&start_date=201404&vendor=EICOFF&tactic=Offline&vanity_url=k12.com-free&utm_campaign=NationalTV&utm_medium=drtv&utm_source=k12.com-free&creative=Collage

Nie ma niestety w szkole specjalnego programu ESL więc szukam czegoś. To jest też za darmo ale jak zrozumiałam, zamiast tradycyjnej szkoły.

Miałam dziś interview, ponoć poszło mi rewelacyjnie to może będzie praca i ubezpieczenie, aż sie musiałam z nerwów w basenie ochłodzić po powrocie!

• Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Miałam dziś interview, ponoć poszło mi rewelacyjnie to może będzie praca i ubezpieczenie, aż sie musiałam z nerwów w basenie ochłodzić po powrocie!

Super, kolejne doświadczenie :) . Trzymam kciuki za pozytywny wynik ;) .

Migren współczuję, mam przyjaciółkę, która je miewa i strasznie utrudniają jej życie.

Napisano

Jak łeb napie...to jest nieco inaczej, jak się ma migrenę to jest ból nie do zniesienia z wymiotami włacznie, nie ma się co nabijać...

Napisano

Jak łeb napie...to jest nieco inaczej, jak się ma migrenę to jest ból nie do zniesienia z wymiotami włacznie, nie ma się co nabijać...

Jeśli wczoraj wypiliśmy z kolega litr koniaku to miałem migrenę czy....? ;)

Napisano

Nie miałeś migreny tylko pragnienie, a jak cię dzisiaj głowa boli, to znaczy, że za mało wypiłeś :P .

Nie miałem bolu glowy, mnie się nic nie dzieje po nadużyciu tradycyjnych srodkow odurzająco - rozweselających. Tylko mnie się chce spiewac i tanczyc.... :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...