rafalbrandys Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Witam jak w temacie mam pytanie o dv 2015.... Posiadam promesę 10 letnią... dostałem ją po długiej rozmowie w konsulacie, byłem już w USA kilka razy ale na tej tylko raz 3 tyg. Czy jak zgłoszę się do loterii i jej nie wygram, czy mogą być problemy na lotnisku w przyszłości że niby turysta a jednak się stara o stały pobyt?? (kiedyś brałem udział w dv 2013 nie wygrałem ale wize w tym roku dostałem i nie było pytania o loterie w konsulacie ani na lotnisku). Nie wiem czy jest sens starania się i zrobienia sobie problemu w przyszłości czy nie ma to wpływu??
rafalbrandys Posted October 7, 2013 Author Report Posted October 7, 2013 Jesteś tego pewny (opierasz na konkretnych przykładach?)
Dragony Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Brałam udział w loterii dv2014 i obecnie kończę prawie trzytygodniowe wakacje w NYC - żadnych problemów na lotnisku. No moze ciut wiecej pytań, ale to ze względu na to, ze jestem trzeci raz w ciagu roku a nie ze względu na udział w loterii.
ilya_ Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 pozatym są jeszcze inne osoby na tym forum które sa przykładem.
rafalbrandys Posted October 7, 2013 Author Report Posted October 7, 2013 Dzięki za odpowiedz. Dragony 3 raz w tym roku masz na myśli w tych 10 miesiącach 2013 roku?? Ja byłem w kwietniu na 3 tyg i mam plany na świeta ale sie boje ze moga mi robic problemy i chce rok odczekac hehe. Myslisz ze przesadzam??
Dragony Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Myśle ze przesadzasz Chociaż ja tez się trochę obawiałam. Trzy razy w ciagu ostatnich 11 miesięcy.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.