Skocz do zawartości

I-130

Rolnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję za odpowiedź. Jeśli do lutego się nic nie ruszy składam wniosek na wize turystyczną. Liczę się z tym, że mogę jej nie otrzymać, ale kto nie ryzykuję ten nie żyje! ;) Kłamać nie mam zamiaru, będę szczera i tyle. A co ma być to będzie :).

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dziękuję za odpowiedź. Jeśli do lutego się nic nie ruszy składam wniosek na wize turystyczną. Liczę się z tym, że mogę jej nie otrzymać, ale kto nie ryzykuję ten nie żyje! ;) Kłamać nie mam zamiaru, będę szczera i tyle. A co ma być to będzie :).

Zeby do lutego wasza petycja byla zatwierdzona to bym sie nei nastawiala nawet... chociaz kto wie, cuda sie zdarzaja ;)

A powiedz mi, skad przyszlo wasze NOA1? ten dokument I-797 ktory maz dostal po wyslaniu petycji?

Napisano

Osobiscie w sumie nie mam pojecia bo az tak sie I-130 nie interesuje, BP zdaje sie powinna miec cos do powiedzenia ale zdaje sie ze NBC to najgorszy syf w tej chwili...

Napisano

MSC to kiedys Missouri Service Center. Teraz nazywa sie National Benefits Center.

Sa DWA National Benefits Centers. Jedno w Lee's Summit, Missouri, drugie w Overland Park, Kansas. Obydwa maja ten sam, MSC, prefix.

Od maja tego roku wszystkie (99,99%) petycje szly do Overland Park. To centrum jeszcze nie dziala w pełni. Dziala wiekszosc wydzialow, ale Division 8 odpowiedzialne za I-130- nie.

I nei wiadomo kiedy to nastapi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...