Karolcia2 Napisano 30 Października 2013 Zgłoś Napisano 30 Października 2013 Dziękuję za odpowiedź. Jeśli do lutego się nic nie ruszy składam wniosek na wize turystyczną. Liczę się z tym, że mogę jej nie otrzymać, ale kto nie ryzykuję ten nie żyje! Kłamać nie mam zamiaru, będę szczera i tyle. A co ma być to będzie .
miss.home Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 Dziękuję za odpowiedź. Jeśli do lutego się nic nie ruszy składam wniosek na wize turystyczną. Liczę się z tym, że mogę jej nie otrzymać, ale kto nie ryzykuję ten nie żyje! Kłamać nie mam zamiaru, będę szczera i tyle. A co ma być to będzie . Zeby do lutego wasza petycja byla zatwierdzona to bym sie nei nastawiala nawet... chociaz kto wie, cuda sie zdarzaja A powiedz mi, skad przyszlo wasze NOA1? ten dokument I-797 ktory maz dostal po wyslaniu petycji?
Karolcia2 Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 Jak tylko Mąż wróci z pracy to dam znać, bo nie pamiętam . Ogólnie na stronie uscis.gov wpisując nr naszej sprawy jest zaznaczone pole "Initial Review".
kzielu Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 A od jakich 3 literek zaczyna sie nr. sprawy ?
kzielu Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 NBC (National Benefits Center) w takim razie....
kzielu Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 Osobiscie w sumie nie mam pojecia bo az tak sie I-130 nie interesuje, BP zdaje sie powinna miec cos do powiedzenia ale zdaje sie ze NBC to najgorszy syf w tej chwili...
Karolcia2 Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 Pozostaje cierpliwie czekać Jeśli nic się nie ruszy do lutego to będę starać się o wizę turystyczną. Nie mam nic do stracenia, prócz pieniędzy i czasu na dojazd
miss.home Napisano 31 Października 2013 Zgłoś Napisano 31 Października 2013 MSC to kiedys Missouri Service Center. Teraz nazywa sie National Benefits Center. Sa DWA National Benefits Centers. Jedno w Lee's Summit, Missouri, drugie w Overland Park, Kansas. Obydwa maja ten sam, MSC, prefix. Od maja tego roku wszystkie (99,99%) petycje szly do Overland Park. To centrum jeszcze nie dziala w pełni. Dziala wiekszosc wydzialow, ale Division 8 odpowiedzialne za I-130- nie. I nei wiadomo kiedy to nastapi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.