nala Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Własnie o to mi chodzi Dragony
kig Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Tylko jesli ktos juz swoja historie opisal tu na forum to watpie zeby chcialo my sie opisywac ja jeszcze raz bo ktos chce przeczytac to samo ale w nowym temacie. Przejrzyj forum I tematy znajdziesz. Praktycznie kazdy opisuje jakas historie. Po to jest tez wyszukiwarka.
c4r0 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 A najlepiej jak już poznajdujesz te posty to wszystkie je tutaj zacytuj. W ten sposób osiągniesz swój cel co do założonego przez siebie tematu Tylko to wymaga trochę pracy, a tobie pewnie się nie chce i wolisz żeby ludzie poopisywali swoje historie drugi raz.
nala Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Ok ale stworzylam watek by mogli tu opowiadac historie . Również chcialam tutaj zrobic zbior hiistori ludzkiej emigracji
Justi_87 Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 ludzie, co z wami? dziewczyna zaklada nowy watek i od razu zarzucacie jej lenistwo. nie chcecie opisywac swoich historii to nie. moze znajdzie sie ktos, kto zechce to zrobic. jest kilka watkow na ten temat ale sa one w roznych dzialach i czasem ciezko je znalezc.
nala Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2013 dziekuje Justi ze sie za mna wstawiasz
kzielu Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Ale niektórzy nie maja o czym pisać - wyemigrowalem przez ślub z mogą obecna zona, szczegóły pozwólcie że zatrzymam dla siebie. Byłem tu na L-1 więc prace miałem od razu, doskonale płatna. Nic ciekawego w tym nie ma, może poza tym że żonę po raz pierwszy spotkałem na Okęciu jak ją firma w 2006 roku wysłała do Polski a ją chcąc być uprzejmy odebralem ja tam i odwiozlem do hotelu....
nala Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Kzielu bardzo ci dziekuje za odpowiedz no i z checia przeczytam inne historie użytkowników
River Napisano 25 Października 2013 Zgłoś Napisano 25 Października 2013 Emigracja przez slub rowniez.Poznalam mojego meza online.On przylecial do Polski po kilku miesiacach znajomosci,zostal pol roku.Nastepnie postaralismy sie o wize narzeczenska ktora dostalismy b szybko(3 miesiace) i przylecialam tutaj.Poczatki byly dla mnie b trudne.Pierwsza prace mialam jakos po trzech latach.Obecnie jestem pracujaca studentka.Jestem tu od 11 lat i raczej nie mysle o powrocie do Polski.
nala Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2013 River również dziekuje za ciekawa odpowiedz Pozdrawiam Nala
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.