krowa12 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Potrzebuje napisac zaproszenie dla mojej mamy z Polski. Czy jest jakis wzor do tego, czy mozne pisze sie to samemu. Tylko jak? Pisal ktos kiedys takie zaproszenie?
sly6 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Pytanie jest takie czy zostanie Twoja mama poproszona o takie zaproszenie i czy takie zaproszenie pomaga aby dostac wize? Juz jakis czas jestes na forum i czytasz ze zaproszenie nie jest wymagane oraz ze nie pomaga w dostaniu wizy,jakby tak pomagalo to dawno bylo by ponizej 10% odmow wiz... a jesli juz tak chcesz napisac to napisz ze zapraszasz swoja mame na taki i taki okres czasu, np oplacasz podroz,pobyt,ze zajmiesz sie Nia w razie problemow np ze zdrowiem.
krowa12 Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2013 Pytanie jest takie czy zostanie Twoja mama poproszona o takie zaproszenie i czy takie zaproszenie pomaga aby dostac wize? Juz jakis czas jestes na forum i czytasz ze zaproszenie nie jest wymagane oraz ze nie pomaga w dostaniu wizy,jakby tak pomagalo to dawno bylo by ponizej 10% odmow wiz... a jesli juz tak chcesz napisac to napisz ze zapraszasz swoja mame na taki i taki okres czasu, np oplacasz podroz,pobyt,ze zajmiesz sie Nia w razie problemow np ze zdrowiem. Wiem, ze nie potrzeba zaproszenia ale ja tak bardzo chce zeby dostala ta wize, ze chce zeby miala przy sobie caly pakiet wszelkich dokumentow, zaproszen, wydrukow, stanow konta itp... tak na wszelki wypadek.
sly6 Napisano 28 Października 2013 Zgłoś Napisano 28 Października 2013 to mozesz jej dac taki druk jak I-134. a teraz pytanie jak pokazac takie cos bez pytania
kig Napisano 29 Października 2013 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Krowa12, moge sie doskonale wczuc w twoja sytuacje bo wlasnie sama przez to przechodzilam! Moja mama miala dzisiaj rozmowe, przeszkolilam ja przed tym I dalam linka do naszego forum zeby sobie poczytala I sie przygotowala. I wlasnie otrzymalam od niej SMSA ze dostala wize na 10 lat!!! Jestem tak szczesliwa, ze brak mi slow. Co prawda ja mam status uregulowany, jestem obywatelem, ale obawialam sie, ze ten fakt czesto jednak szkodzi bliskiej rodzinie bo w ambasadzie wiedza, ze moglabym ja sponsorowac I moglaby nie wrocic. Moja mama tez jest na emeryturze I nic w zasadzie ja w pl nie trzyma, a jednak udalo sie!!!! Bedziemy miec mame u nas na swieta, tak sie ciesze!!!! Zycze I twojej Mamie powodzenia! ))
kzielu Napisano 29 Października 2013 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Bedziemy miec mame u nas na swieta, tak sie ciesze!!!! Maz tez sie cieszy ? ;-)
Paulina_89 Napisano 29 Października 2013 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Maz tez sie cieszy ? ;-) Haha! Zabiłeś atmosfere radosci
kig Napisano 29 Października 2013 Zgłoś Napisano 29 Października 2013 Kzielu, wyobraz sobie ze maz chyba jeszcze bardziej sie cieszy niz ja, to on od kilku lat juz naciskal zeby mama wkoncu zdecydowala sie przyjechac (a mama jest uparta) lol Do tego spodziewamy sie naszej coreczki tuz przed swietami wiec ta wiza mamy podwojnie nas cieszy!
wodnik Napisano 30 Października 2013 Zgłoś Napisano 30 Października 2013 chociaż się nie znamy to i tak napiszę : gratuluje córki kig
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.