anika777 Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 Sly, kwota 50 tys dolcow na pewno pokryje powrot i to w roznych sytuacjach losowych (nawet w tej najgorszej gdyby mi sie cos stalo). Chodzi mi o to czy jest wymagana jakas minimalna kwota na jaka sie trzeba ubezpieczyc, poniewaz przy ubezpieczeniu na 50 tys dolarow stawka dzienna wynosi ok 2,65 $. Pomnozyc to przez 366 dni to wychodzi 970 $ do zaplacenia za caly rok. To baaardzo duzo! A na przyklad jesli ubezpiecze sie na kwote 20 tys dolarow to wtedy zaplace ok 420 $. Roznica jest duza. Tylko czy te 20 tys to nie jest za malo dla IEC.
sly6 Napisano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 na innym forum anglojezycznym pisza ludzie ze maja po 10 tys dol i leca Wazne aby bylo na 1 rok czasu,ja np wybieram wieksza stawke
aguss Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś Napisano 13 Maja 2014 @Aguss Napisz do nich na maila, który podałam w poście na górze strony. Na innym forum czytałam, że to może być problem z ich systemem komputerowym. Dzieki MisiaBella:)
anika777 Napisano 14 Maja 2014 Zgłoś Napisano 14 Maja 2014 na innym forum anglojezycznym pisza ludzie ze maja po 10 tys dol i leca Wazne aby bylo na 1 rok czasu,ja np wybieram wieksza stawke Ok Sly, dziekuje
alex_jbo Napisano 17 Maja 2014 Zgłoś Napisano 17 Maja 2014 Hey, Ja rowniez czekam na POE..juz prawie tydzien. Pisac do nich?
Aiglon Napisano 19 Maja 2014 Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 Poczekac spokojnie, ja w zeszlym roku czekalam 5 tygodni Proponuje zaczac sie niepokoic tak za dwa tygodnie Wtedy pisac:)
alex_jbo Napisano 19 Maja 2014 Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 O.K, tak czy inaczej dzis wyslalam e-mail z pytaniem. To tylko e-mail, najwyzej mi nie odpisza.
Aiglon Napisano 19 Maja 2014 Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 Email zawsze mozesz wyslac Pamietajcie tylko, ze jak wszyscy pisza emaile, a oni maja taka polityke, ze kazdy maja przeczytac (chociaz nie musza odpisywac) to spowalnia to caaaaaaly proces
Pacowsky Napisano 20 Maja 2014 Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 Witam moi drodzy ! Pochwale się, że jestem szczęśliwym posiadaczem POE w sumie już od 4 dni. Mój wyjazd planuje jednak na początku przyszłego roku, także nie mialem cisnienia co do szybkości, ale ciesze się, że już jest. Powodzenia i z pewnością będzie dobrze Pozdrawiam
sly6 Napisano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2014 teraz pozstaje zapoznac sie z zasadmi danej Prowincji a nie calej Kanady ,pamietajcie o tym pytajac dane osoby :)czytajac posty-tematy do tego jak dostac numer SIN i wiele innych gratuluje i zycze powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.