Skocz do zawartości

Nowe Zasady International Experience Canada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sly, kwota 50 tys dolcow na pewno pokryje powrot i to w roznych sytuacjach losowych (nawet w tej najgorszej gdyby mi sie cos stalo).

Chodzi mi o to czy jest wymagana jakas minimalna kwota na jaka sie trzeba ubezpieczyc, poniewaz przy ubezpieczeniu na 50 tys dolarow stawka dzienna wynosi ok 2,65 $. Pomnozyc to przez 366 dni to wychodzi 970 $ do zaplacenia za caly rok. To baaardzo duzo! A na przyklad jesli ubezpiecze sie na kwote 20 tys dolarow to wtedy zaplace ok 420 $. Roznica jest duza. Tylko czy te 20 tys to nie jest za malo dla IEC.

• Odpowiedzi 448
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

na innym forum anglojezycznym pisza ludzie ze maja po 10 tys dol i leca ;)

Wazne aby bylo na 1 rok czasu,ja np wybieram wieksza stawke :)

Napisano

@Aguss

Napisz do nich na maila, który podałam w poście na górze strony. Na innym forum czytałam, że to może być problem z ich systemem komputerowym.

Dzieki MisiaBella:)

Napisano

Poczekac spokojnie, ja w zeszlym roku czekalam 5 tygodni

Proponuje zaczac sie niepokoic tak za dwa tygodnie

Wtedy pisac:)

Napisano

Email zawsze mozesz wyslac :) Pamietajcie tylko, ze jak wszyscy pisza emaile, a oni maja taka polityke, ze kazdy maja przeczytac (chociaz nie musza odpisywac) to spowalnia to caaaaaaly proces :)

Napisano

Witam moi drodzy !

Pochwale się, że jestem szczęśliwym posiadaczem POE w sumie już od 4 dni. Mój wyjazd planuje jednak na początku przyszłego roku, także nie mialem cisnienia co do szybkości, ale ciesze się, że już jest.

Powodzenia i z pewnością będzie dobrze

Pozdrawiam :)

Napisano

teraz pozstaje zapoznac sie z zasadmi danej Prowincji a nie calej Kanady ;) ,pamietajcie o tym pytajac dane osoby :)czytajac posty-tematy

do tego jak dostac numer SIN i wiele innych :)

gratuluje i zycze powodzenia :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...