PaNiKa Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 No niestety do bukmacherki ogólnie ja podchodzę systemowo, bo granie singli, dubli lub trypli to trzeba już mieć sporą wiedzę i poświęcić się tematowi na podobnym poziomie, jak do pracy zawodowej.Na luźno "faworyci", bo jak wiemy pewniaków nie ma: Manchester City West Ham Kurs 1,17 na MU, także marnie, ale jeszcze można spróbować over 3,5 bramki w meczu po kursie 1,85. Barcelona Getafe Tutaj Barca po kursie 1,11, także również miernym i tutaj również over 3,5 bramki w meczu po kursie 1,60 jak double ewentualnie. Fiorentina Chievo Flore po kursie 1,44, myślę że spokojnie wygra pomimo faktu iż 3 mecz podane przezemnie to tylko puchary w fazie grupowej.Teraz takie mniej pewniejsze, ale myślę że można poddać indywidualnej analizie jeszcze: Betis Ath. Bilbao Tutaj zagrać 1x po kursie 1,66 lub x po kursie 3,25.Myślę, że albo padnie remis typu 1:1 albo minimalnie zwycięży Betis. Alcorcon Espanyol Tutaj bardzo ciężko o typ w moim mniemaniu.Delikatnie stawiałbym na Espanyol po kursie x2 1,40 lub zaryzykował i postawił na 2 po kursie 2,38.Też ten mecz śmierdzi remisem i to ostro, nie mniej jednak liczę na Espanyol.Z fartem
SunshineState Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Racing vs Almeria under 9 corners@ 1.90 Jak na razie 20 minut to kopanina jakich mało ....
SunshineState Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 Racing Santander na plus NBA, NHL jak coś wpadnie to zapewne podzielę się, zazwyczaj jednak będzie to LIVE.
SunshineState Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2014 No niestety do bukmacherki ogólnie ja podchodzę systemowo, bo granie singli, dubli lub trypli to trzeba już mieć sporą wiedzę i poświęcić się tematowi na podobnym poziomie, jak do pracy zawodowej. Na luźno "faworyci", bo jak wiemy pewniaków nie ma: Manchester City West HamKurs 1,17 na MU, także marnie, ale jeszcze można spróbować over 3,5 bramki w meczu po kursie 1,85. Barcelona GetafeTutaj Barca po kursie 1,11, także również miernym i tutaj również over 3,5 bramki w meczu po kursie 1,60 jak double ewentualnie. Fiorentina ChievoFlore po kursie 1,44, myślę że spokojnie wygra pomimo faktu iż 3 mecz podane przezemnie to tylko puchary w fazie grupowej. Teraz takie mniej pewniejsze, ale myślę że można poddać indywidualnej analizie jeszcze: Betis Ath. BilbaoTutaj zagrać 1x po kursie 1,66 lub x po kursie 3,25. Myślę, że albo padnie remis typu 1:1 albo minimalnie zwycięży Betis. Alcorcon EspanyolTutaj bardzo ciężko o typ w moim mniemaniu. Delikatnie stawiałbym na Espanyol po kursie x2 1,40 lub zaryzykował i postawił na 2 po kursie 2,38. Też ten mecz śmierdzi remisem i to ostro, nie mniej jednak liczę na Espanyol. Z fartem Nie wiem czy widziałeś mecz ale Betis powinien był to przegrać
PaNiKa Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 a cos na NBA,NHL mozna dostac ? Ja niestety, a może stety tylko mogę pomóc/doradzić/rzucić jakiś typ z Piłki Nożnej. Trochę w tym siedzę, interesuję się, sam kiedyś kopałem, także myślę że koledzy wyżej coś mogą rzucić. Nie wiem czy widziałeś mecz ale Betis powinien był to przegrać Nie widziałem, oglądałem moją Barcę Sport to sport, czasem wynik nie jest adekwatny co do gry. Szczęście, czynniki losowe, jak w życiu. Na jutro, a właściwie dzisiaj: Real Madrid Osasuna Real po marnym kursie 1,10. Teoretycznie jak w meczach wyżej można by było rzucić over 3,5 bramki, jednak Real ostatnio zawodzi i to mocno, także dla chętnych. Real Sociedad Villarreal Tutaj mecz wyrównany, kursy dosyć wysokie. Przejrzałem trochę ostatnie spotkania, informację i myślę, że są 3 możliwości tutaj: 1 po kursie 2,30 - Real gra u siebie, gra równo, 1 runda pucharowa, chce, a właściwie musi wygrać by na wyjeździe móc przegrać/zremisować x po kursie 3,40 - Villareal jak wyżej ostatnie spotkania bardzo ładnie. Chociaż gra na wyjeździe, to łatwo nie odpuści i tego jestem pewien. 1x po słabszym kursie 1,40. Osobiście zaryzykowałbym albo 1 albo x. 1x wydaje się dosyć pewny, bo nie sądzę aby Real to przegrał, ewentualnie śmierdzi mi to remisem. Stąd zalecam po własnej analizie rzucić albo 1 albo x za ewentualnie mniejsze stawki. Vallecano Levante I tutaj chociaż faworytem jest Vallecano uważam, że Levante sprawi niespodziankę w postaci remisu lub wygranej. Kurs na Vallecano 2,00, a na Levante 3,75. Osobiście w tym meczu rzuciłbym x2 po kursie 1,85. To tyle co na jutro, tak na sucho patrząc można jeszcze postawić na PAOK z ligi greckiej oraz zastanowić się nad meczem Celticu z Trabzanami, jednak nie mam już siły czytać i jakoś z grubsza analizować co można by było postawić
SunshineState Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Sociedad vs Villareal over 10 corners @1.72
hanysOPP Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Overek w meczu Coyotes - Flames, wszedł. Pewności 100% nie ma nigdy, ale tak grając byłem raczej w 70% przekonany. Chociaż spodziewałem się, że Flames też coś ustrzelą. Gratki za Racing.. Panika. Ja z czasem zamierzam, własnie podejśc do tego tak na poważnie i może nie żyć tylko z tego, ale mieć drugą pensję. Stale poszerzać swoją wiedzę w tym temacie, ale i skorzystać też z usług np. jakichś firm czy ludzi, którzy mają nie tylko wiedzę ale i dojścia do ludzi, którzy wiedzą coś więcej niż przeciętni ludzie. np betgang.pl Ładnie Ci overy weszły brawo... Na dziś z NHL, proponuje Sabres - Panthers under 5,0 @1,9
SunshineState Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Granie under w NHL u mnie graniczyło by z zawałem Tam każda akcja wygląda jakby gol miał paść. Powodzenia ! Over w meczu Villareal nie wszedł o jeden ...
PaNiKa Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 No to na jutro/dziś. Montpellier Monaco 2 po kursie 1,80 Granada Valladolid W tym meczu zaryzykowałbym X po kursie 3,30.Myślę, że mecz będzie na równym poziomie, bez większej przewagi żadnej z drużyn i może paść remis. Galatasaray Ajax Tutaj mecz bardzo ciekawy, bardzo wręcz.Ciężko mi wytypować cokolwiek, suche dane pokazują że obie drużyny są mocne.Nie mniej jednak proponuje x2 spróbować. Leicester Derby 1 po kursie 2,10
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.