Christina Napisano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 A to taka promocja w ramach podróży Megabusem w Stanch http://www.fly4free.pl/megabus-usa-bilety-za-1usd/
marcin1 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 Witam,i jak udało się Christinie polecieć do USA zą tą cene biletu jaką podała powyżej ?
mi0706 Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 a czemu miałoby się nie udać, przecież to bilet jak każdy inny, tylko, że tani!
Christina Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 Dokładnie Byłam w NY w grudniu na tydzień, nie było żadnych problemów, posiłki i napoje full wypas, na przesiadki sporo czasu, więc się nie bać tylko korzystać i latać!
sly6 Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 www.loter.pl/tanie-przeloty-bilety-chicago-miami kolejne promocje
Christina Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Dokładnie to samo chciałam wstawić. Są tanie bilety z Barcelony lub Mediolanu do Miami, LV, LA, NY, Chicago -600-700zł! http://www.fly4free.pl/hit-usa-z-europy-od-613-pln/
Dragony Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 chyba nie za specjalnie .... od rana próbuję i nigdzie nie da się znaleźć tych ofert...
grape Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Spróbuj bezpośrednio u przewoźników, jak rano sprawdzałam na stronie UA to faktycznie były takie tanie loty, ale z Barcelony/Rzymu
Christina Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2014 Witam,i jak udało się Christinie polecieć do USA zą tą cene biletu jaką podała powyżej ? Dzisiaj wróciłam z NYC na biletach które kupiłam po tej wielkiej promocji , za 211 dolarów, Lot w tamtą str był z Waw-Frankfurt-Newark, spowrotem Newark- Monachium- Wawa, czas na przesiadki ok 3h. Loty miałam LOT, United i Lufthansą i wszystko gładko poszło, więc uważam to za osobisty sukces, że taka wycieczka wyniosła mnie tak tanio Akurat zbiegło się to z niedawną promocją na Airbnb, dawali 100 euro, więc za nocleg na Manhattanie musiałam dopłacić tylko 200zł za 5 nocy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.