spicyvanilla Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 Witam. Jestem w trakcie oczekiwana na GC (AOS po K1, niedawno przysłali mi EAD). Na stronie USCIS w case status pokazuje: "Post Decision ActivityOn November 20, 2013, we mailed you a notice that we have approved this I131 APPLICATION FOR USCIS TRAVEL DOCUMENT." Do dziś nie dostałam żadnego NOA ani niczego innego. Co powinnam zrobić? Jak w praktyce wygląda zagraniczna podróż z AP? Trzeba mieć przy sobie to NOA czy coś innego?
kzielu Napisano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2013 A EAD to nie jest Combo Card ? Nie jest na niej napisane "Serves as I-xxx Adavnced Parole" (nie pamietam numerka w tej chwili) - powinno byc zdaje sie przy dolnym brzegu karty.
spicyvanilla Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 Jest, "serves as I-512 advance parole". Czyli ta karta służy też do podróżowania? Nic więcej nie potrzeba?
kzielu Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 Nic. Od jakiegos czasu wydaja combo cards gdzie EAD i AP to jedna i ta sama karta. tzn. wazny paszport czasami sie tez przydaje ;-)
spicyvanilla Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 no tak, czasami wielkie dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.