spicyvanilla Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Witam. Jestem w trakcie oczekiwana na GC (AOS po K1, niedawno przysłali mi EAD). Na stronie USCIS w case status pokazuje: "Post Decision ActivityOn November 20, 2013, we mailed you a notice that we have approved this I131 APPLICATION FOR USCIS TRAVEL DOCUMENT." Do dziś nie dostałam żadnego NOA ani niczego innego. Co powinnam zrobić? Jak w praktyce wygląda zagraniczna podróż z AP? Trzeba mieć przy sobie to NOA czy coś innego?
kzielu Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 A EAD to nie jest Combo Card ? Nie jest na niej napisane "Serves as I-xxx Adavnced Parole" (nie pamietam numerka w tej chwili) - powinno byc zdaje sie przy dolnym brzegu karty.
spicyvanilla Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Jest, "serves as I-512 advance parole". Czyli ta karta służy też do podróżowania? Nic więcej nie potrzeba?
kzielu Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Nic. Od jakiegos czasu wydaja combo cards gdzie EAD i AP to jedna i ta sama karta. tzn. wazny paszport czasami sie tez przydaje ;-)
spicyvanilla Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 no tak, czasami wielkie dzięki za pomoc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.