olmeca Napisano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Mam pytanie związane z przesiadką jaką mam w Toronto, a mianowicie chodzi mi o bagaż. Czy jak go nadam w Gdańsku to doleci on do miejsca docelowego w USA, czy gdzieś po drodze będę musiał go sam przekładać. Mam dwie przesiadki w Kopenhadze i właśnie w Toronto. Do Kopenhagi lecę z SAS, a później już Air Canada do Las Vegas.
sly6 Napisano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 a paszport biometryczny masz na taka podroz do Kanady? chyba ze masz wize do Kanady
olmeca Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Paszport świeży odebrany 26.09.2013 z magicznym kwadracikiem na okładce i paluchy też próbowali mi w urzędzie skanować, więc biometryk.
andyopole Napisano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Az musze swoj nowka paszport obejrzec I tego kwadracika poszukac...
olmeca Napisano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Dokładnie to o takie coś chodzi na biometryku
Justi_87 Napisano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Mam pytanie związane z przesiadką jaką mam w Toronto, a mianowicie chodzi mi o bagaż. Czy jak go nadam w Gdańsku to doleci on do miejsca docelowego w USA, czy gdzieś po drodze będę musiał go sam przekładać. Mam dwie przesiadki w Kopenhadze i właśnie w Toronto. Do Kopenhagi lecę z SAS, a później już Air Canada do Las Vegas. Gdy ja lecialam w zeszlym roku przez Toronto musialam odebrac bagaz (w Toronto) i nadac go ponownie.
Rademedes Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 Gdy ja lecialam w zeszlym roku przez Toronto musialam odebrac bagaz (w Toronto) i nadac go ponownie. Musialas isc przez taka sama procedure jakbys dopiero co przyszla na lotnisko, czy poprostu skierowali Cie na jakis transfer check-in?
Justi_87 Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 To nie byl taki check-im, jak za pierwszym razem. Musialam po prostu odebrac bagaz z tasmy i przeniesc go na inna tasme,gdzie babeczka nakleila nazwe lotniska dcelowego. Moze dlatego, ze loty z toronto sa traktowane jako domestic flights? No idea.
sly6 Napisano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2013 Justi mialas odprawe wizowa do USA w Kanadzie ?
olmeca Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2013 O to też będzie ciekawe czy odprawa czeka mnie na miejscu w Las Vegas czy już w Kanadzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.