Skocz do zawartości

Co Sadzicie O Prezydencie Usa ?

barbek82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No wlasnie 10 nabojowe magazynki to jakas bzdura. Przeprowadzilem sie do Kalifornii pare mce temu I nawet postrzelac nie moge bo tu wszystko jest 'FUN Free Zone" (Tak fun).Nie jest to zadne abstrakcyjne pojecie bo Twoj kochany prezydent Obama robi wszystko by odebrac bron swoim obywatelom.

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No bo obywatele żeby postrzelać konieczne potrzebują assault rifles z wielonabojowymi magazynkami. Powiedz to rodzicom maluchow z Sandy Hook...

Napisano

Ar-15 to nie jest assault rifle tylko propaganda Obamy zeruje na incydentach I mydli ludziom oczy. Za kazdy mass shootings odpowiedzialni sa psychicznie chorzy ludzie a nie 'assault rifles'.

Napisano

To już kapuje, 5 latkowie powinni nosić AR-15 do szkoły żeby w razie czego odpowiedzieć ogniem. To jest jakieś rozwiązanie, tylko co będzie jak jeden drugiemu zabawki zabierze ?

Napisano

Ja to wszystko rozumiem, ale powiedz mi po jakiego komu AR-15...

np bo jest lekki, celny, i latwy w obsludze. Swietnia bron rowniez dla kobiet.

To już kapuje, 5 latkowie powinni nosić AR-15 do szkoły żeby w razie czego odpowiedzieć ogniem. To jest jakieś rozwiązanie, tylko co będzie jak jeden drugiemu zabawki zabierze ?

Bron dostepna jest od 18 roku zycia, wiec 5 latkowie nie ale pracownik szkoly juz moglby.

Napisano

np bo jest lekki, celny, i latwy w obsludze. Swietnia bron rowniez dla kobiet.

To może inaczej - co ma AR-15 czego w przypadku samoobrony nie da się wykorzystać Glocka, Siga czy czegos podobnego (pistoletu generalnie) ? Tez sobie lubię postrzelać, ale to całe towarzystwo z NRA płaczących o ograniczaniu ich konstutucyjnych praw to mnie raczej rozśmiesza...

Napisano

Trzeba miec i glocka I ar15 (bądź podobne, w zależności od gustu). Jak jedziesz na pustynię postrzelac to jak bedziesz strzelał z glocka do tarczy w odległości 300m???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...