barbek82 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 No wlasnie 10 nabojowe magazynki to jakas bzdura. Przeprowadzilem sie do Kalifornii pare mce temu I nawet postrzelac nie moge bo tu wszystko jest 'FUN Free Zone" (Tak fun).Nie jest to zadne abstrakcyjne pojecie bo Twoj kochany prezydent Obama robi wszystko by odebrac bron swoim obywatelom.
kzielu Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 No bo obywatele żeby postrzelać konieczne potrzebują assault rifles z wielonabojowymi magazynkami. Powiedz to rodzicom maluchow z Sandy Hook...
barbek82 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Ar-15 to nie jest assault rifle tylko propaganda Obamy zeruje na incydentach I mydli ludziom oczy. Za kazdy mass shootings odpowiedzialni sa psychicznie chorzy ludzie a nie 'assault rifles'.
kzielu Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Ja to wszystko rozumiem, ale powiedz mi po jakiego komu AR-15...
barbek82 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 a Sandy Hook to bylo gun free zone i do czego to doprowadzilo? Ze uzbrojony byl tylko napastnik. Gun control nie ogranicza broni przestepca tylko zwyklym obywatelom.
kzielu Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 To już kapuje, 5 latkowie powinni nosić AR-15 do szkoły żeby w razie czego odpowiedzieć ogniem. To jest jakieś rozwiązanie, tylko co będzie jak jeden drugiemu zabawki zabierze ?
barbek82 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Ja to wszystko rozumiem, ale powiedz mi po jakiego komu AR-15... np bo jest lekki, celny, i latwy w obsludze. Swietnia bron rowniez dla kobiet. To już kapuje, 5 latkowie powinni nosić AR-15 do szkoły żeby w razie czego odpowiedzieć ogniem. To jest jakieś rozwiązanie, tylko co będzie jak jeden drugiemu zabawki zabierze ? Bron dostepna jest od 18 roku zycia, wiec 5 latkowie nie ale pracownik szkoly juz moglby.
kzielu Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 np bo jest lekki, celny, i latwy w obsludze. Swietnia bron rowniez dla kobiet. To może inaczej - co ma AR-15 czego w przypadku samoobrony nie da się wykorzystać Glocka, Siga czy czegos podobnego (pistoletu generalnie) ? Tez sobie lubię postrzelać, ale to całe towarzystwo z NRA płaczących o ograniczaniu ich konstutucyjnych praw to mnie raczej rozśmiesza...
barbek82 Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Trzeba miec i glocka I ar15 (bądź podobne, w zależności od gustu). Jak jedziesz na pustynię postrzelac to jak bedziesz strzelał z glocka do tarczy w odległości 300m???
andyopole Napisano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2013 Pozostajac w konwencji ponglish. Ja tam wole strzelic "szota".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.