Sara Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Hej, moj maz ma szczery zamiar nauczyc sie przynajmniej podstaw jezyka polskiego. Ja okazuje sie byc marnym nauczycielem, wiec wole poslac go na jakis kurs. W Polsce popularne sa prywatne szkoly jezykowe, czy tutaj takze? I czy mozecie cos polecic w okolicach Portland, OR lub Vancouver, WA?
Anubis Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Wujek Google znalazl: http://www.listenandlearnusa.com/polish/portland/
andyopole Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 PCC gdzie uczy moja kolezanka badz szkola jezyka dla doroslych przy PLBA. www.portlandpolonia.org A do meza mow tylko polsku. Nauczy sie piorunem.
Guest Violonczela Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 PCC gdzie uczy moja kolezanka badz szkola jezyka dla doroslych przy PLBA. www.portlandpolonia.org A do meza mow tylko polsku. Nauczy sie piorunem. na pewno bedzie bardzo zadowolony..
pelasia Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Moj najwiecej nauczyl sie od mojej 6 letniej (wtedy ) bratanicy. Nie chciala go na krok odstapic i caly czas do niego mowila, chlopak sie podstawowych slow nauczyl.
Guest Violonczela Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Hej, moj maz ma szczery zamiar nauczyc sie przynajmniej podstaw jezyka polskiego. Ja okazuje sie byc marnym nauczycielem, wiec wole poslac go na jakis kurs. W Polsce popularne sa prywatne szkoly jezykowe, czy tutaj takze? I czy mozecie cos polecic w okolicach Portland, OR lub Vancouver, WA? co prawda, drugi moj zawod to wychowanie przeszkolne ale doswiadczenie z doroslymi tez mam.. . A swoja droga Sara, niebawem bede bywac w Portland..wiec moze kawka i ciacho..?
andyopole Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 co prawda, drugi moj zawod to wychowanie przeszkolne ale doswiadczenie z doroslymi tez mam.. . A swoja droga Sara, niebawem bede bywac w Portland..wiec moze kawka i ciacho..? O, juz sie baby zaczynaja jednoczyc... ;-)
Guest Violonczela Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 O, juz sie baby zaczynaja jednoczyc... ;-) serdecznych kolezanek nigdy nie za wiele....
Sara Posted January 7, 2014 Author Report Posted January 7, 2014 Wujek Google znalazl: http://www.listenandlearnusa.com/polish/portland/ widzialam ta oferte, ale to jest nauka 1-1, maz wolaby nauke w wiekszym gronie PCC gdzie uczy moja kolezanka badz szkola jezyka dla doroslych przy PLBA. www.portlandpolonia.org A do meza mow tylko polsku. Nauczy sie piorunem. dzieki, sprawdze te opcje co prawda, drugi moj zawod to wychowanie przeszkolne ale doswiadczenie z doroslymi tez mam.. . A swoja droga Sara, niebawem bede bywac w Portland..wiec moze kawka i ciacho..? bardzo chetnie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.