sly6 Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 a jak pokazesz takie zaproszenie bez pytania?>zaproszenie nic nie pokaze ze wrocisz,ze nie bedziesz pracowal nielegalnie TY masz Konsula przekonac a nie zaproszenie Nie to ze nie wjedzie ale moze miec trudniej to tak jak masz kogos nielegalnie bliskiego,,jedni maja pod tzw gorke a inni dostaja wize bez problemu
Michał1993 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 sly6 Rozumiem. Tylko właśnie bałem się jak konsul mnie zapyta o zaproszenia i nie będę miał to będzie klapa. Mam nadzieję, że nie.
dzoana Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Jedyne co Cię trzyma to te zaproszenie ale chyba ważniejsze znaczenie ma to, że nie uczysz się ani nie pracujesz... Może pomyśl coś w tym kierunku, zahacz się jakiejś pracy, wtedy będzie to zupełnie inaczej wyglądało.
Michał1993 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Mogę się zapisać do szkoły zaocznie i do tego czerwca (planowanego wyjazdu) do niej pochodzić..
KaeR Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 ja bym sobie w takim przypadku darował. Może nie pracują w ambasadzie naukowcy, ale to nie są też idioci.
pelasia Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Nie ma co kombinowac. Jak ci pisane dostac wize to dostaniesz.
Michał1993 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Widzę że co post to inne opinie. Po prostu nic nie zrobie. Złoże wniosek, napiszę i powiem prawdę spokojnie i zobaczymy. Dam znać na forum jak to wszystkosię skończyło. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam!
sly6 Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 mozesz sie zapisac do szkoly jak Kaer napisal myslisz ze tego w Ambasadzie nie widza ze tak robia ludzie ile to osob tak robilo i w to w czasach kiedy miales nascie lat i paru osobom to sie udawalo a innym juz nie
Michał1993 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 Tzn jakbym miał się zapisać do szkoły to teraz w na semestr wiosenny od połowy lutego. Ale wizę mam zamiar zrobić sobie około marca bo w czerwcu wyjazd. Więc wolę nie prowokować bo jeżeli wyjdzie na jaw że dopiero co się zapisałem to może to się wydać podejrzane.
tapeta999 Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2014 Słowotok - nieproduktywny nadmiar wypowiedzi. Michał - Nie kombinuj! Złóż wiosek, jedz na rozmowę. Wizę dostaniesz lub nie. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.