Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Shit! Czyzby government tez juz zwariowal? Swiat sie konczy.

Ciekawe ze w odpowiedziach pisza ze same sex married people MOGA wypelnic aplikacje. Wypelnic kazdy moze ale czy dostaja GC?

Trzeba by poczekac co na to nasza Spec Woman, Karina.

Oczywiście że dostają.

• Odpowiedzi 23
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

W takim razie pora umierac, swiat sie konczy... :(

Jesli to jest powodem aby umierac to ja nie wiem jak ty sobie radzisz z problemami osobistymi. Mnie nie obchodzi kto z kim jest, sypia czy sponsoruje. A niech każdy jest z kim chce. Co mi do tego? Zajmuje sie swoim życiem a nie patrze co sie dzieje w sypialni innych.
Napisano

Jesli to jest powodem aby umierac to ja nie wiem jak ty sobie radzisz z problemami osobistymi. Mnie nie obchodzi kto z kim jest, sypia czy sponsoruje. A niech każdy jest z kim chce. Co mi do tego? Zajmuje sie swoim życiem a nie patrze co sie dzieje w sypialni innych.

Nie znasz sie na zartach. Mnie tez guzik obchodzi co kto z kim robi pod pierzyna, ale jako hetero nie organizuje polnago demonstracji dla popularyzacji moich preferencji.

Pewnie jeszcze jestes mloda wiec j ntensywnie skladaj na emeryture bo na tych, ktorzy nie beda mogli sie rozmnazac raczej nie lkcz...

Napisano

Moim zdaniem jesli sie używa słów " śluby pedalskie" to juz do żartów sie nie zalicza, jest to po prostu niesmaczne. Z twoich wypowiedzi jednak wynika, ze związki homoseksualne ci przeszkadzają.

Napisano

Moim zdaniem jesli sie używa słów " śluby pedalskie" to juz do żartów sie nie zalicza, jest to po prostu niesmaczne. Z twoich wypowiedzi jednak wynika, ze związki homoseksualne ci przeszkadzają.

Bardzo smaczne jest za to calowanie "z jezyczkiem" dwoch facetow po ceremonii zaslubin. Smacznego....

Napisano

Dla mnie to tak samo smaczne jak " lizanie " sie osób hetero podczas ceremonii zaślubin. Niektóre rzeczy zostawia sie do sypialni. To samo tyczy sie nastolatków na ławce w parku czy w kolejce w supermarkecie. Widzę, ze nasza dyskusja nie idzie w żadnym kierunku. We have to agree to disagree. Po prostu przyznaj sie, ze ci związki homo przeszkadzają i tyle. Masz prawo do swojej opini. Nie staraj sie przekonywać ludzi, ze tak nie jest rzucajac okresleniami która znaczą inaczej. Bo po co?

Napisano

Dla mnie to tak samo smaczne jak " lizanie " sie osób hetero podczas ceremonii zaślubin. Niektóre rzeczy zostawia sie do sypialni. To samo tyczy sie nastolatków na ławce w parku czy w kolejce w supermarkecie. Widzę, ze nasza dyskusja nie idzie w żadnym kierunku. We have to agree to disagree. Po prostu przyznaj sie, ze ci związki homo przeszkadzają i tyle. Masz prawo do swojej opini. Nie staraj sie przekonywać ludzi, ze tak nie jest rzucajac okresleniami która znaczą inaczej. Bo po co?

Tu sie akurat z Toba zgodze. "Lizanie" sie hetero publicznie tez uwazam za niesmaczne, zwlaszcza przed oltarzem czy to koscielnym czy cywilnym. Homozwiazki mi nie przeszkadzaja. Nie podoba mi sie ich propagowanie, bo nikt mi nie udowodni ze sa one zgodne z natura. To sie odbije negatywnie na, mowiac ogolnie, "na swiecie" nie za rok czy za dziesiec lat ale przyszle pokolenia odcierpia obecne zachowania.

Napisano

To sie odbije negatywnie na, mowiac ogolnie, "na swiecie" nie za rok czy za dziesiec lat ale przyszle pokolenia odcierpia obecne zachowania.

A mozesz mi ta mysl bardziej rozszerzyc. W jaki sposob?

Napisano

wiec j ntensywnie skladaj na emeryture bo na tych, ktorzy nie beda mogli sie rozmnazac raczej nie lkcz...

Jak zabronisz parom homoseksualnym brac slub to im to i tak nie przeszkodzi w nierozmnazaniu sie. A jesli martwisz sie, ze nie bedzie kto mial pracowac na Twoja emeryture to radzilabym Ci pozwac wszystkie koncerny produkujace napoje słodzone aspartamem. ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...