Malgorzata77 Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Ja jakos w sierpniu zeszlego roku dostalam wiadomosc na Visa Journey czy bylibymy zainteresowani wzieciem udzialu w tv show o wizie K1 haha Ciekawe czy to bylo to Tak czy siak olalismy, my tez nie nadawalibysmy sie do telewizji O, dokladnie tak to szlo "Hi! "My name is Juliette and I'm casting for a new television show regarding K1 Visas. I would love to hear more about your story. Feel free to contact me at juliette@sharpentertainment.com if you'd be interested in participating! Thank you!"
Nigella Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Malgorzata77, tak - to oni! "U.S. cable network TLC has commissioned 90 Day Fiance, a series about international romance, which it will premiere on January 12. The 6 x one-hour series, produced by Sharp Entertainment, follows five couples who are in long-distance relationships, with the foreign fiancées using a K-1 Visa, which allows the women to to live with their prospective husbands in the U.S. for a period of 90 days before the visa expires".
Laurka Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Ja pamietam na jak na visajourney w zeszlym roku szukali do tego kandydatow. Tylko oczywiscie nie zdradzali na forum co to, wiec jak zobaczylam zapowiedz na TLC to sobie przypomnialam. Reklama tego show w tv w ogole nie zachecila mnie do ogladania. Odnioslam wrazenie, ze to bedzie kolejny show, gdzie tylko bedzie "drama" i duzo przeklaman. No ale skoro uzytkownicy tego forum, ktorzy przeszli proces K-1 mowia, ze nie jest zly, to moze faktycznie nie jest
jkb Napisano 1 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2014 To ciekawe, czy te osoby ktore wystepuja tam to z visajourney sa
lochraven Napisano 1 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2014 Biedna jest ta Kolumbijka która pojechała do Oklahomy, bardzo nam jej z żoną żal.
adka0401 Napisano 1 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2014 Uwielbiam ten program, szkoda ze zadnej polki tam nie ma. co niedziele ogladamy z mezem i tesciami i sie smiejemy, ze z nami tez tak bylo ( mimo ze ja wzielam slub 7 dni po przylocie ) Teraz sie tylko tak smieje, ze sie tak stresowalam czy dostane wize czy nie, jak mieszkalam razem z moim mezem przed przylotem 2 lata a oni tylko po tydzien, czy 2 sie widzieli
jkb Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Nam zal portugalki, a kolumbijka sobie da rade
KasiaHania Napisano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 No ja kibicuje Kirliam równiez...bo jest przesłodka a jej tekst po zakupach w sklepie i samodzielnym kasowaniu zakupów " I am United States" to nasz stały tekst...Paola jest naszą ulubioną babeczka z jajami ponieważ jej narzyczony to taka cipeczka chociaz w Eagle scout był....współczuje natomiast koleżance z filipin.....i to bardzo...natomiast wydaje mi sie ze laska z Rosji jest tutaj wyłącznie tylko dlatego ze chce byc w stanach....
freja Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 A dla mnie ten program jest zenujacy, az boli ogladac.
lochraven Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Boli oglądać Azizę z wiecznie obrażoną miną i nawet nie ukrywającą, że robi to tylko dla GC.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.