stefanCK.Boston Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Mógłbym jeszcze teoretycznie teraz spróbować aplikować o przedłużenie mi możliwości pobytu i bliżej terminu rozpoczęcia aplikować o zmiane statusu.. Czy się mylę..?
sly6 Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Mozesz takie cos zrobic placisz za obie sprawy oddzielnie
kzielu Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Mógłbym jeszcze teoretycznie teraz spróbować aplikować o przedłużenie mi możliwości pobytu i bliżej terminu rozpoczęcia aplikować o zmiane statusu.. Czy się mylę..? Mozesz tylko w momencie jak dostaniesz decyzje o przedluzeniu i bedzie ona odmowna to bedziesz w tzw. dupie...
stefanCK.Boston Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Teoretycznie jestem wciąż legalnie, ale wiem jak będzie wyglądało przy następnej próbie wjazdu choćby na B2 dla konsula poprzedni pobyt wykorzystany na maksimum, tj 6 miesięcy... Ehh, trudna decyzja.
KaeR Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Najbezpieczniej robić F1 z Polski, bo z turystycznymi wyjazdami masz spokój na dłuższy czas i tak. Ryzykujesz co najwyżej turystyczną przy odmowie.
stefanCK.Boston Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Jak widzicie moją szansę na kolejny wjazd B2 przy wieku 18 lat i teoretycznie niezbyt dużych związków z Polską...?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.