Anubis Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 Moja ulubiona sałatka na letnie obiady to tabbuleh: http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Lebanese-Tabbouleh-106589
River Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 Moja ulubiona sałatka na letnie obiady to tabbuleh: http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Lebanese-Tabbouleh-106589 Ciekawa salatka:)Kupilam wczoraj orzechy wloskie-$12 na przecenie. Caly czas szukam dobrze smakujacych przekasek:) Polecacie jakies dobrze smakujace szejki proteinowe?
Nigella Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 River, nie wiem czy smoothies podchodza pod kategorie "szejki", ale sprobuj Naked: http://nakedjuice.com/our-products/juice - uwielbiam!
River Napisano 26 Maja 2014 Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 River, nie wiem czy smoothies podchodza pod kategorie "szejki", ale sprobuj Naked: http://nakedjuice.com/our-products/juice - uwielbiam! Te znam- sa rzeczywiscie dobre:) Znacie te jogurty?Polecam:) http://www.noosayoghurt.com/products/honey/
Paulina_89 Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2014 Ja wlasnie teraz zywie sie smoothies od Bolthouse. Wyczailam niedawno nowy (chyba) o nazwie Daily Roots z burakami, purple carrots, purple sweet potato, lettuce, watercress, spinach, parsley A tych jogurtow nie znam, ale jak zobacze to na pewno sprobuje. Gdzie mozna je dostac?
Misuzu Napisano 27 Maja 2014 Zgłoś Napisano 27 Maja 2014 Ja wlasnie kupiłam jogurt naturalny o smaku waniliowym z trader joe z taka krowa na wieczku. Myslalm ze ten smak wanilii bedzie taki tylko delikatny a okazuje sie ze sam jogurt jest słodki i w ogóle smakuje i konsystencje podobna ma do serka homogenizowanego zatem mam spore pudełko serka
Anubis Napisano 27 Maja 2014 Zgłoś Napisano 27 Maja 2014 Ja wlasnie kupiłam jogurt naturalny o smaku waniliowym z trader joe z taka krowa na wieczku. Myslalm ze ten smak wanilii bedzie taki tylko delikatny a okazuje sie ze sam jogurt jest słodki i w ogóle smakuje i konsystencje podobna ma do serka homogenizowanego zatem mam spore pudełko serka A nie był to przypadkowo "greek yogurt"? Te są gęstsze niż zwykłe jogurty, ale niestety ostatnio bardzo modne, tak że w skepach muszę uważać żeby przypadkowo nie nabyć bo nie przepadam za tą konsystencją.
Gość miqhs Napisano 27 Maja 2014 Zgłoś Napisano 27 Maja 2014 A jak jest z wegeterianizmem? Ponoć sporo ludzi w Stanach staje się i wegeterianami i veganami? W sumie się nie dziwię, jak się obejrzy filmy o zabijaniu zwierząt, to się steku odechciewa.
KaeR Napisano 27 Maja 2014 Zgłoś Napisano 27 Maja 2014 Nie jadłem mięsa w USA przez dwa lata, bo w sumie nie jadłem z 10 lat i się poddalem z rok czy dwa po przyjeździe. Zbilansowana dieta wychodziła mi drogo bez mięsa. Teraz mięso głównie jem na mieście i w 90% jako hamburgery, które uwielbiam. W domu mięsa przeważnie nie mam. Jedzenie bez mięsa pociąga trochę większe koszty, ale zdecydowanie się da. Jest kuchnia włoska, indyjska, chińska z dużą ilością potraw vege. Znam w stanach tylko jedną wegetarianke z Indii wiec nie ma jakiś tłumów.
Misuzu Napisano 27 Maja 2014 Zgłoś Napisano 27 Maja 2014 Nie, to nie jest greek joghurt. On ogólnie jest dobry. Moze troszkę za słodki. To jest marka trader joe wiec skład tez całkiem dobry. On nie jest tak super gesty, ze jak wyżłobiemy łyżka to dziura zostaje : D jest dosyć gesty ale jeszcze płynny. Kiedys tez kupiłam jogurt w fresh and easy i był bardzo dobry, zbliżony do tego, ktory w Polsce często kupowałam. Próbuje rożne jogurty i mleka, bo jakiś czas kupowałam tylko w costo a tam wiadomo tylko jeden do wyboru. I tam sa te 0% te super gęste jogurty! ktore ser przypominają taki do sernika, tak sa gęste. Niestety, raz spróbowałam zrobic sernik z tego jogurtu,małe nie wyszedł raczej to było coś budyniowego Co do weganizmu. Ciekawy wykład. I rzeczywiście tu w stanach jest o wiele łatwiej przestawić sie na weganizm. Dowiecie sie tego z wykładu, ze istnieją firmy ktore tworzą "mięso" z soi, tofu i smakiem moze sie wiele nie różnic. Tu łatwiej jest kupić alternatywę dla mięsa. A tu pytania dla tego pana od studentów. Nie wiem, czy juz ktoś kiedys podawał tu ten wykład.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.