Skocz do zawartości

Kosmetyki W Usa - Pielęgnacja Twarzy I Ciała.

Misuzu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj ostatni koszmarek kosmetyczny-kosmetyki do wlosow firmy Shea Moisture-dostepne w Walgreens-strasznie obciazaja wlosy.

To są produkty przeznaczone głównie do włosów etnicznych (tzw. dla Afro Amerykanek), choć można je też stosować każdy kto ma suche, "grube" włosy i b. kręcone. Ja stosuję kilka produktów z tej serii z linii Coconut Hibiscus, pachną przepięknie! Trzeba tylko uważać żeby nie przedobrzyć, bo są cholernie tłuste.

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

A jeszcze ktoś wcześniej wspominał ze używa maseczki z glinki. Znacie jakaś dobra która można kupić tu w jakieś aptece czy używajcie tej polskiej z ziaji maseczka z glinki szarej albo zielonej? Bo powiem szczerze ze ta z ziaji jest fantastyczna i od razu skóra sie poprawia chociaż na jakiś czas.

Glinki Queen Helene sa nawet nawet i mozna je dostac w Walgreens.No i ta Aztec o ktorej juz wspominano-tania i wydajna choc trzeba uwazac bo b wysusza.

Ja polecam glinke Dead sea warehouse-dla mnie najlepsza:)

....ZAWSZE mam w rezerwie krem Earth Science Apricot Night Cream. Kosztuje 16 dolarów i starcza na b. długo. Zawiera kwas hialuronowy i całą masę dobroczynnych olejów, nie zawiera parafiny i parabenów. Jest super nawilżający. Mam cerę mieszaną ze skłonością do zapychania i jeszcze mnie nie zawiódł :)

Dzieki za info na temat tego kremu,napewno wyprobuje.Mialam kilka produktow tej firmy i nigdy sie nie zawiodlam:)Szczegolnie polecam Gentle Apricot Scrub:)

To są produkty przeznaczone głównie do włosów etnicznych (tzw. dla Afro Amerykanek), choć można je też stosować każdy kto ma suche, "grube" włosy i b. kręcone. Ja stosuję kilka produktów z tej serii z linii Coconut Hibiscus, pachną przepięknie! Trzeba tylko uważać żeby nie przedobrzyć, bo są cholernie tłuste.

Prawda:)

Skusilam sie bo mialam ostatnio na wlosach przesusz ale strasznie obciazyl ten szampon moje wlosy.

Napisano

Wlasnie mi sie skonczyl moj ulubiony krem ktorego opakowan zuzylam b duzo.Jest to jedyny krem ktory mnie nie zapycha i swietnie nawilza moja skore.Jest tani jak barszcz i dobry dla wrazliwcow:

http://www.iherb.com/Home-Health-Hyaluronic-Acid-Moisturizing-Cream-with-Restorative-Hydration-Complex-4-oz-113-g/7002#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=Home%20health&rc=527&sr=null&ic=12

A Wy macie jakies ulubione kosmetyki ktore gdy sie koncza to od razu kupujecie albo zamawiacie kilka opakowan na zapas?

Napisano

A znacie jakis dobry kosmetyk na cellulit w dobrej cenie? Jakos srednio z tego typu specyfikami z tego co widze... Dlatego siostre poprosilam zeby mi przywiozla zapas balsamow Tolpy kiedy do mnie jechala w zeszlym miesiacu :)

Ja niestety nie znam i szczerze mowiac nie bardzo w takie kosmetyki wierze.Wierze w cwiczenia i gabke syrenke-ktora siostra mi przysyla z Polski.Nie znalazlam jeszcze ostrej gabki w Stanach-macie jakies typy?Wydaje mi sie ze wszystkie gabki tu miziaja a nie szoruja;)

Napisano

Ja niestety nie znam i szczerze mowiac nie bardzo w takie kosmetyki wierze.Wierze w cwiczenia i gabke syrenke-ktora siostra mi przysyla z Polski.Nie znalazlam jeszcze ostrej gabki w Stanach-macie jakies typy?Wydaje mi sie ze wszystkie gabki tu miziaja a nie szoruja;)

Ejjj. Mizianie moze byc bardzo ten teges. A gabki do szorowania tez sprowadzam z Polski. Uwielbiam taz krochmalone ręczniki ale tu ustapilem mojej zonie, ktora wybiera mizianie.

Napisano

Taka gąbka siateczka juz jest lepsza od tej miziajacej. W związku z tym, ze do wzorowana nie znalazłam taka z siatki tez sie sprawdza, trochę drapie :P

Napisano

Ja wlasnie w PL uzywalam szorujacej syrenki, a tutaj ... hmm... teraz to TYLKO rekawiczki peelingujace. Za jakies 3 miesiace lece do PL wiec zamirzam przywiezc zapas syrenek :D

Napisano

Ja wlasnie w PL uzywalam szorujacej syrenki, a tutaj ... hmm... teraz to TYLKO rekawiczki peelingujace. Za jakies 3 miesiace lece do PL wiec zamirzam przywiezc zapas syrenek :D

Na cellulit zadne gabki ani magiczne kremy raczej nie pomoga, niestety trzeba sie troche poruszac i bedzie ok. Az musialam sobie wygooglowac co to za cudo ta cala syrenka i na zdjeciach wyglada jak zwykla gabka:) Do "miziania"? Co wy tymi gabkami robicie? Jezeli chodzi o to ze ma byc troche bardziej szorstka to moze naturalna luffa/loofah?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...