Skocz do zawartości

Pierwszy Dzień W Stanach Z Gc

Gość miqhs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Może się wam uda, myśmy kompletnie nie liczyli na losowanie a tu bach :)

Powiem Ci, że jak ogarniamy z mężem listę spraw do załatwienia w Polsce to masakra :)

Napisano

to i ja się podepnę pod temat - te hostele, motele - przez booking com czy podobne czy dopiero na miejscu?

przeglądałem oferty przez airbnb i niektóre wydają się tak dobre że aż nie możliwe - nie chcę wtopić w jakiś wirtualny apartament z widokiem na central park za 1k miesięcznie

Ciężko też zgadnąć co zawiera dana okolica - w tak dużym obszarze jak NY i okolice - wynająć coś dla rodziny z małym dzieckiem w centrum portorykańskiej "dzielnicy" - BRRRR....

Napisano

No miło, a u Ciebie same nogi :)

Musimy lecieć do NY (odebrać SSN) ale docelowo CA, nie zamierzam więcej w życiu odśnieżać!

Mam problem bo ceny lotów się zmieniają dzień w dzień...na wyższe :/

Napisano

No miło, a u Ciebie same nogi :)

Musimy lecieć do NY (odebrać SSN) ale docelowo CA, nie zamierzam więcej w życiu odśnieżać!

Mam problem bo ceny lotów się zmieniają dzień w dzień...na wyższe :/

Ha ha, też marzę o cieple i ładnej pogodzie przez cały rok :)

Przyjdzie pora i na moją fotkę, mam nadzieję..

Jeśli chodzi o loty to rzeczywiście chyba musicie kupować już albo czekać na jakąś okazję, choć to ryzykowne,

bo do po wakacjach raczej już nie stanieją.

Napisano

Znalazłam lot z noclegiem w Rzymie, nawet się zastanawiam bo mój Junior zawsze marzył, żeby zobaczyć to miasto. Chyba z powodu jakiejś gierki albo Asteriksa :) Całość wychodzi za 5300PLN więc całkiem nieźle.

Ja wiem tomey, czekasz aż sobie trzaśniesz fotę nad basenem w CA :P

Napisano

Znalazłam lot z noclegiem w Rzymie, nawet się zastanawiam bo mój Junior zawsze marzył, żeby zobaczyć to miasto. Chyba z powodu jakiejś gierki albo Asteriksa :) Całość wychodzi za 5300PLN więc całkiem nieźle.

Ja wiem tomey, czekasz aż sobie trzaśniesz fotę nad basenem w CA :P

Duzo nas bedzie w tej Kalifornii :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...