tomey Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2014 Chciałbym mieć już takie stresy Powodzenia miqhs!
Gość miqhs Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2014 Może się wam uda, myśmy kompletnie nie liczyli na losowanie a tu bach Powiem Ci, że jak ogarniamy z mężem listę spraw do załatwienia w Polsce to masakra
tomey Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej miqhs! Miło widzieć z kim się rozmawia Macie już wybrany lot, miejsce po przylocie?
alexn Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 to i ja się podepnę pod temat - te hostele, motele - przez booking com czy podobne czy dopiero na miejscu? przeglądałem oferty przez airbnb i niektóre wydają się tak dobre że aż nie możliwe - nie chcę wtopić w jakiś wirtualny apartament z widokiem na central park za 1k miesięcznie Ciężko też zgadnąć co zawiera dana okolica - w tak dużym obszarze jak NY i okolice - wynająć coś dla rodziny z małym dzieckiem w centrum portorykańskiej "dzielnicy" - BRRRR....
KaeR Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Kilka rad jest tu: http://kominek.es/2014/04/jak-wynajac-pokoj-lub-apartament-w-airbnb-i-nie-pozalowac/
Gość miqhs Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 No miło, a u Ciebie same nogi Musimy lecieć do NY (odebrać SSN) ale docelowo CA, nie zamierzam więcej w życiu odśnieżać! Mam problem bo ceny lotów się zmieniają dzień w dzień...na wyższe :/
Dragony Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 Do NY to ja bym poczekała na szaloną środę LOT - dzisiaj było Chicago, za tydzień może być NYC - wtedy bilet za 1900,- można miec
tomey Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2014 No miło, a u Ciebie same nogi Musimy lecieć do NY (odebrać SSN) ale docelowo CA, nie zamierzam więcej w życiu odśnieżać! Mam problem bo ceny lotów się zmieniają dzień w dzień...na wyższe :/ Ha ha, też marzę o cieple i ładnej pogodzie przez cały rok Przyjdzie pora i na moją fotkę, mam nadzieję.. Jeśli chodzi o loty to rzeczywiście chyba musicie kupować już albo czekać na jakąś okazję, choć to ryzykowne, bo do po wakacjach raczej już nie stanieją.
Gość miqhs Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2014 Znalazłam lot z noclegiem w Rzymie, nawet się zastanawiam bo mój Junior zawsze marzył, żeby zobaczyć to miasto. Chyba z powodu jakiejś gierki albo Asteriksa Całość wychodzi za 5300PLN więc całkiem nieźle. Ja wiem tomey, czekasz aż sobie trzaśniesz fotę nad basenem w CA
medeski Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2014 Znalazłam lot z noclegiem w Rzymie, nawet się zastanawiam bo mój Junior zawsze marzył, żeby zobaczyć to miasto. Chyba z powodu jakiejś gierki albo Asteriksa Całość wychodzi za 5300PLN więc całkiem nieźle. Ja wiem tomey, czekasz aż sobie trzaśniesz fotę nad basenem w CA Duzo nas bedzie w tej Kalifornii
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.