sly6 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 Dragony ma racje nie kazdy z Warszawy tak sie zachowuje,znam troche osob tam mieszkajacych-urodzonych i sa ok
ilya_ Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 Najgorsze bydło lata samolotami LOT-u na trasach transatlantyckich.Wielokrotnie leciałem LOT-em przez ocean i zawsze w samolocie znalazł się jakiś wieśniak który uprzykrzał podróż innym pasażerom . znam jakies opowiesci jak ktos kiedys gral na akordeonie w samolocie LOT-u i pare osob robilo przyspiewke..... LOT-em lecialem, zadnych dziwacznych sytuacji nie bylo.....brzydkie stewardessy.
sly6 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 znow mamy podobny temat na forum i moze znajde temat-post ze ktos napisal ze nie tylko Polacy klaskaja sa rozni ludzie i rozne linie lotnicze
Dragony Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 LOT-em lecialem, zadnych dziwacznych sytuacji nie bylo.....brzydkie stewardessy. dziękuję, nie poczuwam się Uroda to rzecz względna - jednemu podoba się to, drugiemu co innego. Dziewczyna może być ładna dla wielu i jednocześnie brzydka dla wielu. Dziewczyny w LOT są normalne - ładniejsze, mniej ładne, niektóre zaś naprawdę śliczne - jak w każdych liniach na całym świecie.
Paulina_89 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 a sprawdzałaś im dokumenty, że wiesz, że to warszawiacy byli? To że lecieli do/z Warszawy nic nie znaczy. Na czarterowych liniach często z Warszawy to jest może kilka osób a reszta to dojeżdżający z innych miejscowości. A przy okazji - @Paulina_89 i @andyopole - miejcie na względzie, że na forum również są Warszawiacy i chyba nikomu nie ubliżają ani nikogo nie oceniają przez pryzmat tego czy ktoś jest z Krakowa czy z Pcimia Dolnego. Są Warszawiaki/cy i warszawiaki tak jak Polacy i polaczki Jak ktos drze sie pull up i pozniej ci sami jadą 'legia, legia warszawa' to raczej z Poznania nie są, bo darli by sie wtedy 'legia k...a' albo 'kolejorz gola' (wtedy mowilabym poznaniaki). Prosze nie odbierac tego tak personalnie, mam dobrych znajomych z Warszawy i nic nie mam do mieszkancow stolicy.
ilya_ Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 dziękuję, nie poczuwam się Uroda to rzecz względna - jednemu podoba się to, drugiemu co innego. Dziewczyna może być ładna dla wielu i jednocześnie brzydka dla wielu. Dziewczyny w LOT są normalne - ładniejsze, mniej ładne, niektóre zaś naprawdę śliczne - jak w każdych liniach na całym świecie. to ja musialem trafic na jakis ferlany lot tym LOT-em. Trafilem akurat na te mniej ladne
ilya_ Napisano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 to jak juz tak wskoczylismy na ten LOT to prosze:
dareknow0 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 Ladowanie to jest najtudniejszy etap lotu i nie robi się tego na autopilocie. O ile wystartować potrafilby każdy majacy jako takie pojecie o lataniu o tyle wyladowanie czymkolwiek jest o wiele trudniejsze... Dawno, dawno temu bawiłem się jakas gra komputerowa (nie jestem ich entuzjasta). O ile startowałem jakims myśliwcem bez problemu o tyle wyladowanie (bez katastrofy) udawalo mi się od czasu do czasu... No właśnie dlatego ,że dawno temu bawiłeś się to nie posiadasz wiedzy ,że dzisiejsze samoloty potrafią wylądować na autopilocie i piloci to stosują (oczywiście nie na wszystkich lotniskach).
dareknow0 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 A ja latam samolotami LOT-u ale jakos do bydla bym swojej osoby nie zaliczyla! Jestem grzeczna, mila i uprzejma. Ten komentarz mnie urazil Bez przesady tinki nie możesz każdego komentarza o Polakach brać do siebie .Pewnie ,że nie dot.to wszystkich. Jak przeczytasz ( a przeczytasz ) w necie opinie ,że Polacy to krętacze i kombinatorzy albo pijaki i alkoholicy to też będziesz brała to do siebie ? .O Polakach jest taka opinia w świecie na jaką sobie zapracowali.Oczywiście są też pozytywne opinie ,że np.są pracowici i dokładni .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.