Anarion Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 W przyszłym miesiącu będę zaczynała procedurę o GC. W związku z tym mam kilka pytań. Jakiego lekarza w Chicago/okolicach polecacie do przeprowadzenia badań? Z jakim kosztem trzeba się mniej wiecej liczyć? Czy cokolwiek może być pokryte przez ubezpieczenie (Blue Cross Blue Shield)? Obdzwoniłam kilka klinik i odpowiedzi znacznie się różnią, więc mam nadzieję, że coś doradzicie Z góry dziękuję!
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Dostaniesz liste lekarzy uprawnionych do badan tego typu i sobie wtedy wybierzesz.
Anarion Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Dostaniesz liste lekarzy uprawnionych do badan tego typu i sobie wtedy wybierzesz. Listę znalazłam na stronie USCIS, ale nie o listę pytam, a o polecenia.
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Jesli masz liste wiec nic prostszego zadzwonic I zapytac. Kazdy lekarz ma inne warunki. Np. sa tacy ze z zasady nie przyjmuja tych, ktorzy maja ubezpieczenie...
Joyanna Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Zadzwon dp wszystkich z listy i zapytaj jakie maja ceny,kiedy przyjmuja i czy akceptuja ubezpieczenia.Pamietam,ze obdzwonilam wszystkich swoich z listy i zaden nie akceptowal ubezpieczenia,ceny sie roznily,ale bez porazki-tak 10-20$ gorzej z terminem,bo wszedzie mieli zajete na najblizszy miesiac a nawet dwa.
tinki Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Dr. Jerry A Jakimiec, Cosmopolitan Health Care Center3328 North Harlem Avenue, Chicago, IL 60634(773) 836-4520 Ja bylam u niego, bo ze wszystkich polskich lekarzy on byl najtanszy. Zaoszczedzilam ok 250 dolarow.
Anarion Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Dr. Jerry A Jakimiec, Cosmopolitan Health Care Center 3328 North Harlem Avenue, Chicago, IL 60634 (773) 836-4520 Ja bylam u niego, bo ze wszystkich polskich lekarzy on byl najtanszy. Zaoszczedzilam ok 250 dolarow. Tinki dziękuję bardzo! Jeszcze dziś tam zadzwonię Pamiętasz może, ile szczepionek musiałaś przyjąć? Zadzwon dp wszystkich z listy i zapytaj jakie maja ceny,kiedy przyjmuja i czy akceptuja ubezpieczenia.Pamietam,ze obdzwonilam wszystkich swoich z listy i zaden nie akceptowal ubezpieczenia,ceny sie roznily,ale bez porazki-tak 10-20$ gorzej z terminem,bo wszedzie mieli zajete na najblizszy miesiac a nawet dwa. Lista ma chyba z 200 pozycji Zadzwoniłam póki co do ok. siedmiu i póki co też nikt nie akceptuje ubezpieczeń, ale ceny różnią się dość znacznie, między $200 a $400. Za to terminy raptem kilka dni Pamiętasz może do kogo w końcu poszłaś?
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 byl kiedys na forum taki post-temat ze ktos zrobil badania majac ubezpieczenie czy jakas tam czesc to pokrylo ...
tinki Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Tinki dziękuję bardzo! Jeszcze dziś tam zadzwonię Pamiętasz może, ile szczepionek musiałaś przyjąć? Pobral mi tylko krew na HIV i to wszystko. Zadnych szczepionek nie bralam!
Joyanna Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Pobral mi tylko krew na HIV i to wszystko. Zadnych szczepionek nie bralam! Mi pobrali krew na syfilis,a szczepionki dwie dostalam. Do tego proba na grozlice,mierzenie,wazenie i cisnienie. Ja nie bylam u lekarza w Chicago.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.