Skocz do zawartości

"wojciech Cejrowski. Boso W Texasie" - Premiera

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Violonczela
Napisano

do kościoła idziesz?

dzisiaj nie moge, ale w nastepna tak. ;).. a tak w ogole, czy Polonia organizuje cos ciekawego..?, jakas potancowke ;), brakuje mi polskich znajomych.. ;)

Napisano

dzisiaj nie moge, ale w nastepna tak. ;).. a tak w ogole, czy Polonia organizuje cos ciekawego..?, jakas potancowke ;), brakuje mi polskich znajomych.. ;)

No, moja droga. Jeśli po mszy będziesz spylac prosto na parking, w auto i wio do domu to trudno w takim trybie kogokolwiek poznac. B)

Propozycje na najbliższy czas:

1/ W sobote nabozenstwo majowe w Grotto; :ph34r:

2/ Bodaj w piątek w Domu Polskim koncert Stana Borysa, nie jest to może gwiazdor z najwyższej polki ale ile razy bylas na jego występie w Polsce. Ja byłem w o tyle lepszej sytuacji ze co rok mialem festiwal polskiej piosenki. :)

3/ Jeśli chodzi o potancowki to nie slyszalem ale dopiero co skonczyl się Wielki Post wiec pewnikiem cos będzie.

4/ Najwiecej teraz będzie imprez domowych. Rusza sezon grillowy wiec praktycznie co tydzień cos się dzieje. Ale żeby gdzies bywac to najpierw trzeba kogos znac (vide: pierwsze zdanie);

5/ Może w przyszla sobote jakies miesko przykopcimy u mnie na BBQ? Wyglada na to ze pora deszczowa pomalu się konczy.

• 1 miesiąc później...
Napisano

We wtorek robilem steak z takiej wlasnie "stekowej" wolowiny. Byl to pierwszy moj steak, ktory wyszedl mi tak jak nalezy. Poprzednimi nie ma sie co chwalic, byly byle jakie. Do tego mialem moze malo amerykanska kiszona salate. Dobre bylo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...