aneta0605 Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 orientuje się ktoś ile idzie zwykły list ekon z usa do pl ?? jest jakaś nadzieja, że list wysłany w w piatek 25 kwietnia dojdzie do przyszłego tygodnia? jestem w kropce... pomocy
andyopole Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 Priority idzie ponad tydzien I kosztuje $23.95.
kzielu Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 orientuje się ktoś ile idzie zwykły list ekon z usa do pl ?? jest jakaś nadzieja, że list wysłany w w piatek 25 kwietnia dojdzie do przyszłego tygodnia? jestem w kropce... pomocy Moje najszybciej dochodziły po 8 dniach i były priority, nie zwykle. Jeden doszedł po dwóch tygodniach.
wodnik Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 zalezy z jakiego stanu wysłany chyba tez, mąż ostatnio wysyłał i szedł prawie 3 tyg - z czego dwa przeleżał w sortowni ( wg tracking number . )
andyopole Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 To jest ciekawe. Listy do Polski z west coast ida przez Los Angeles lub San Francisco i docieraja tam po trzech lub czterech dniach. Krajowy list z PDX do LA na drugi dzien jest delivered. Mowie o Priority. Amerykznska poczta jak kazde panstwowe przedsiewziecie na calym prawie swiecie pracuje po prostu źle.
c4r0 Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 Moje pocztówki z Kalifornii zawsze dochodziły do Polski w przeciągu dwóch tygodni, a przeważnie po tygodniu. Były wysyłane najtańszą możliwą drogą, ekonomiczna przesyłka USPS.
wodnik Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 no to w Wyoming chyba konno wożą listy z miejscowości do miejscowości a potem gołębie do NY
dareknow0 Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 orientuje się ktoś ile idzie zwykły list ekon z usa do pl ?? jest jakaś nadzieja, że list wysłany w w piatek 25 kwietnia dojdzie do przyszłego tygodnia? jestem w kropce... pomocy Moje np.kartki świąteczne dochodzą w 7 - 8 dni.
rybka Napisano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2014 ostatnio wysłane kartki na święta doszły w ciągu tygodnia, znaczek za 1.15$ chyba
Cerise nomade Napisano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 Moja kartka raz doszla w 3 dni ale to musial byc jakis kosmiczny zbieg okolicznoci, chyba ze sie od razu na samolot zalapala...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.