Gość Violonczela Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 toz to czysty interes..nie oceniam, staram sie zrozumiec.
serafina Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 Właśnie, ciekawam co jeżeli Życzliwy chciałby wyjechać z życiowym partnerem. Czy konsul poprosiłby o certyfikat małżeństwa?
sly6 Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 owszem nie ma tak ze jest sie kims na tzw kocia lape nalezy miec slub ,a troche juz krajow w Unii ma legalne takie malzenstwa .
Gość miqhs Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 A tak serio, jak to by było, gdyby loterię wygrała par gejowska - powiedzmy po ślubie w UK, czy taki ktoś legalnie poślubiony jest traktowany jako mąż/żona?
kzielu Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 A tak serio, jak to by było, gdyby loterię wygrała par gejowska - powiedzmy po ślubie w UK, czy taki ktoś legalnie poślubiony jest traktowany jako mąż/żona? Oczywiscie.
Gość Violonczela Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Oj dla mnie już za późno Mam niedługo rozmowę więc nie da rady.... Ale zapewne znajdzie się niejedna panna chętna ..no ja bylabym chetna, ale nic nie wygralam
serafina Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Violonczela - to w takim razie też zamieść post "Młoda, atrakcyjna, chętna pozna pana z perspektywą otrzymania GC w celu zawarcia bliższej znajomości i wspólnego wyjazdu za Ocean"
Gość Violonczela Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Violonczela - to w takim razie też zamieść post "Młoda, atrakcyjna, chętna pozna pana z perspektywą otrzymania GC w celu zawarcia bliższej znajomości i wspólnego wyjazdu za Ocean" chyba tak zrobie…,tylko z mala roznica, ze ja juz jestem za tym Oceanem
andyopole Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Ujawnij sie to znajdziemy Ci jakiegos przystojniaka...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.