kzielu Napisano 25 Marca 2015 Zgłoś Napisano 25 Marca 2015 Ahh ten mój nieszczęśliwy numer 304xx chyba jednak załapię się dopiero na czerwiec bo widzę wszyscy dostali a ja nic ;/ kolejny miesiąc czekania masakra Nie miales żadnych szans dostać, przecież twój numer nie jest Current ani w tym ani w następnym bulletinie.
Gary Napisano 25 Marca 2015 Zgłoś Napisano 25 Marca 2015 Nie miales żadnych szans dostać, przecież twój numer nie jest Current ani w tym ani w następnym bulletinie. To w jaki sposób osoby z numerem 29xxx dostali skoro ich nie było w VisaBiuletynie ? Dopóki nie wykasowali pewnej opcji na stronie http://poland.usembassy.gov/poland/appointment.html można było zobaczyć jakie numery są umówione w jaki dzień itp. niestety od marca już tego nie widać ale w lutym już widziałem numery ponad 20 tyś.
kasia-125 Napisano 25 Marca 2015 Zgłoś Napisano 25 Marca 2015 To w jaki sposób osoby z numerem 29xxx dostali skoro ich nie było w VisaBiuletynie ? Dopóki nie wykasowali pewnej opcji na stronie http://poland.usembassy.gov/poland/appointment.html można było zobaczyć jakie numery są umówione w jaki dzień itp. niestety od marca już tego nie widać ale w lutym już widziałem numery ponad 20 tyś. http://travel.state.gov/content/visas/english/law-and-policy/bulletin/2015/visa-bulletin-for-april-2015.html numery dla Europy na maj to 30300 :-)
Natalia04 Napisano 26 Marca 2015 Zgłoś Napisano 26 Marca 2015 Witam po raz kolejny! Pozmieniały się moje plany i lecę pojutrze (28.03.) w sobotę liniami LOT z WAW do JFK lotem bezpośrednim. Jeśli ktoś ma lot tego samego dnia i potrzebuje towarzysza, to bardzo proszę o kontakt
Natalia04 Napisano 29 Marca 2015 Zgłoś Napisano 29 Marca 2015 Witam wszystkich jeszcze raz, tym razem już z New Jersey. Nikt nie chciał lecieć ze mną, to przyleciałam wczoraj sama. I teraz czas na kilka ogłoszeń dla osób, które będą lecieć do JFK, a mianowicie: LOT-em przylatujemy na Terminal 1, pokonujemy dłuuugi korytarz i znajdujemy się w sekcji... nie wiem jakiej. Chaos, dezorganizacja, brak informacji. Trzeba dopytać samemu, gdzie się ustawić, żeby nas nie wygonili z kolejki po długim oczekiwaniu. Jak już przychodzi moment okazania paszportu, pani/pan pyta o pakiet w żółtopomarańczowej kopercie. Skanujemy paluszki i pani/pan prosi nas o przejście do takiej jakieś poczekalni, czy co to tam jest, gdzie pewnie zazwyczaj (tak jak wczoraj) siedzi tłum Azjatów. Po czasie pani/pan wywoła nas do siebie, pobierze ostateczny odcisk prawego palca wskazującego i pozwoli odejść. Potem szybciutko po bagaż i do wyjścia. Ten wczorajszy proces u mnie trwał około godziny. Mam nadzieję, że moja wypowiedź chociaż trochę nakieruje Was i przygotuje do sytuacji, jaką zastaniecie. A teraz pozostało mi tylko pożegnać się i życzyć powodzenia (na rozmowach i nie tylko) wszystkim tym, którzy go jeszcze potrzebują
sly6 Napisano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2015 Natalia dziekuje za opis pisz jak Ci sie zyje
Gary Napisano 29 Marca 2015 Zgłoś Napisano 29 Marca 2015 No fajny opis, ja to będę leciał w czerwcu/lipcu zaraz po rozmowie jak termin otrzymam ale do Newark zapewne
konamb Napisano 30 Marca 2015 Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 witam ,mam numer 25xxx rozmowa 21 kwietnia czy mozliwa jest jeszcze zmiana terminu i czy w ogole jeszcze sie zalapie jak bede chcial zmienic ?
sly6 Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2015 a na jaki termin chcesz zmienic,jak chcesz na czerwiec to moze byc nie wesolo z wizami,kto wie ile zostalo im wiz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.