Marcela Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Dzięki Monia 12 za wiadomość. Trzymam kciuki i powodzenia 22 grudnia!!! Ja wysłałam DS- 260 pod koniec lipca ( chyba 23 lipca) więc muszę jeszcze uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam!
Jagosza Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Moje interview 22 grudnia 2014 . Przed samym Bożym Narodzeniem. E-maile będą wysyłane w ciągu 5-10 dni roboczych. Ja dowiedziałam się dzwoniąc do KCC. Monia12 kiedy wysyłałaś ds260?
sly6 Napisano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2014 Jagosza Monia 12 wyslala papiery pod koniec maja ..Pisala tez Monia ze sa pewne opoznienia i nie dlugo beda przysylac zaproszenia dla innych osob podobno pod koniec tygodnia ma byc wiecej zaproszen wysylanych
Monia12 Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 Ja wypełniłam wniosek 31 maja.Tak, mają dosyć duże opóźnienia- mimo że wypełniłam wniosek w maju, a moje interview powinno być w październiku, to papiery były nadal przetwarzane aż do teraz i załapałam się dopiero na grudzień. Ciekawe czy odbije się to na wysokich numerach.
oskar414 Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 No właśnie, jak myślicie jak to będzie z wyższymi numerami ? ja mam 29xxx i wysłałem wniosek 17 lipca. Jest chyba jakaś szansa, że nadrobią opóźnienia ?
Ameryka Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 Witam mam pytanie Jeśli jestem studentem (studiuje historię) , chcę być nauczycielem , to lepiej wyjechać tam i zerwać studia i na miejscu je ewentualnie skończyć , czy lepiej je tutaj skończyć i dopiero wyjechać dodam że jestem szczęśliwcem ponieważ moi rodzice dostali zielona karte i mnie wpisali do niej .
Joanna30 Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 Studia w USA są drogie, więc musisz także tę kwestię rozważyć. Poza tym czy w ogóle możliwe będzie kontynuowanie Twoich studiów? Może niektóre kredyty da się przepisać, ale czy tak będzie, to nie jestem pewna. To już na uczelni musiałabyś się dowiadywać. Kiedy planujecie wyjechać?
Ameryka Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 No w styczniu , a ja jestem na 2 roku , a nie ma jakiś studiów/kursów na nauczyciela , albo po prostu wyjade po studiach , mam kurs trenera piłkarskiego to zawsze tym sie moge zająć
Joanna30 Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 Najpierw będziesz musiała porobić odpowiednie kursy w Stanach, dostać licencje i inne takie... Na pewno są jakieś studia nauczycielskie. Poszukaj na uczelniach, które Cię interesują. I dowiedz się o kosztach, bo na pewno będą niemałe.
Ameryka Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Napisano 23 Października 2014 A tak szczerze co doradzacie , jechać czy zostać i skończyć studia ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.