Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Po 2 miesiacach od rozmowy kwalifikacyjnej DMV postanowilo mnie zatrudnic, na part time niestety musialam z bolem serca zrezygnowac :( musze powiedziec natomiast, ze nie spodziewalam sie takiego Background Package jaki jest wymagany do rzadowej posadki.

Po 2 miesiacach od rozmowy kwalifikacyjnej DMV postanowilo mnie zatrudnic, na part time niestety musialam z bolem serca zrezygnowac :( musze powiedziec natomiast, ze nie spodziewalam sie takiego Background Package jaki jest wymagany do rzadowej posadki.

Jeśli nie masz innej roboty na oku to trzeba było wziąć te prace. Po jakims czasie może daliby full time?

Jeśli nie masz innej roboty na oku to trzeba było wziąć te prace. Po jakims czasie może daliby full time?

Tak sie zlozylo, ze w mojej obecnej pracy w ciagu tych 2 miesiacy dano mi full time z bardzo dobrymi benefitami i szansa na wyzsze stanowisko, stawka jaka zaproponowali w DMV byla nizsza niz ta co mam obecnie. Podziekowalam grzecznie i poprosilam, ze gdyby zmienili zdanie i chcieli zatrudnic mnie na caly etat to ja chetnie oferte przyjme, czekam na odpowiedz .

Tak sie zlozylo, ze w mojej obecnej pracy w ciagu tych 2 miesiacy dano mi full time z bardzo dobrymi benefitami i szansa na wyzsze stanowisko, stawka jaka zaproponowali w DMV byla nizsza niz ta co mam obecnie. Podziekowalam grzecznie i poprosilam, ze gdyby zmienili zdanie i chcieli zatrudnic mnie na caly etat to ja chetnie oferte przyjme, czekam na odpowiedz .

To co innego. Rynek dobrego fachowca...

Moja byla w innym budynku, w weekendy trzeba bylo czekac, bo ludzie nie wyciagali prania godzinami po skonczeniu. Teraz spokojnie moge sie uswinic i wrzucic do pralki. :)

Poza tym czasem trafilo sie na zepsuta pralke lub suszarke i czlowiek po fakcie sie dowiadywal. :\

Gdy jeszcze korzystałem ze wspólnej pralni to pranie "zapominalskiego" lądowało na stole w pralni i wstawialo się swoje ciuchy do prania czy suszenia. Sam nie jestem swiety i bywalo ze zapomniałem, potem już nastawiałem "przypominacz" w telefonie. Teraz na szczęście mam te ustrojstwa w domu, quadrów juz nie musze zbierac co mnie bardzo stresowalo bo nie używam gotówki na codzień. :D

Byłaś gotowa na walkę z setkami niezadowolonych ludzi (bo zupa była za słona) ?