Michalluczkowski Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Katila, migłabyś sprezyzować swoje słowa? Prosiłbym o podanie przykładowych zawodów
Michalluczkowski Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 I ile kosztuje przemiesienie takiej medycyny?
katlia Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 programmer, data architect, web applications developer, petroleum engineer, financial analyst -- odpowiednikow nie znam po polsku, ale ty znasz angielski, wiec... po prostu studia techniczne w poszukiwanych branzach - komputery, energia itp.
katlia Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 I ile kosztuje przemiesienie takiej medycyny? Zupelnie zalezy od stanu, od specjalizacji i jak dlugo musisz sie douczac zeby w ogole zdac ta cala serie egzaminow. (Jakos bedziesz musial zyc.) Wrzuc do google license procedure for foreign trained doctor i zacznij czytac...
andyopole Napisano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2014 Ja dojezdzam 23 mile w jedna strone do pracy (a i tak porownujac do innych mieszkam blisko, bo oni jezdza po 35mil), bo nikt nie powiedzial, ze warunki mieszkaniowe beda przyzwoite w miejscu, gdzie znajdziesz prace. Mam identyczną odległość. Wkudza mnie ten dystans ale chata o porkwnywalnym standardzie w poblizu mojej pracy kosztuje drożej i nie zniweluje tegk nawet mniejszy koszt paliwa.
Paulina_89 Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Mam identyczną odległość. Wkudza mnie ten dystans ale chata o porkwnywalnym standardzie w poblizu mojej pracy kosztuje drożej i nie zniweluje tegk nawet mniejszy koszt paliwa. Zainwestuj w hybryde i nie bedziesz musial sie nawet o paliwo martwic
KaeR Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Zainwestuj w hybryde i nie bedziesz musial sie nawet o paliwo martwic Roznica 10-12 mil na galon nikogo juz dzis nie zbawi. Niehybrydowy prius ma 42 MPG, hybryda 48-50. Zreszta czytalem, ze tylko 20% uzytkownikow hybryd decyduje na ponowny zakup tego typu samochodu. Cos w tym musi byc.
Paulina_89 Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 Roznica 10-12 mil na galon nikogo juz dzis nie zbawi. Zreszta czytalem, ze tylko 20% uzytkownikow hybryd decyduje na ponowny zakup tego typu samochodu. Cos w tym musi byc. poszukiwacze wrazen moga byc zawiedzeni, bo hybryda, ktora dzis prowadzilam moze za duzo mocy nie miala, ale po calym dniu jezdzenia z jednego miejsca do drugiego milo bylo zobaczyc na koniec, ze spalila 0% paliwa
KaeR Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 poszukiwacze wrazen moga byc zawiedzeni, bo hybryda, ktora dzis prowadzilam moze za duzo mocy nie miala, ale po calym dniu jezdzenia z jednego miejsca do drugiego milo bylo zobaczyc na koniec, ze spalila 0% paliwa To sie chyba powyzej 40 mil/h nie rozpedzaliscie sie w takim razie. No i jest lato. W lecie hybrydom lepiej idzie.
Paulina_89 Napisano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2014 To sie chyba powyzej 40 mil/h nie rozpedzaliscie sie w takim razie. No i jest lato. W lecie hybrydom lepiej idzie. Podczas jazdy po miescie raczej wiecej nie potrzeba, choc jestem pewna ze na liczniku bylo ponad 50 przynajmniej miejscami. Anyway...Znajoma ktora mi uzyczyla auta twierdzi, ze tankowala je ostatnio 4 m-ce temu. Ja swoje auto tankuje do pelna jakies 2-3 razy w miesiacu, wiec zaczelam sie wglebiac w temat. Moze kiedys zrobie ten dobry uczynek dla srodowiska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.