Wiktorbenjamin Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 czesc wszystkim jestem nowy na forum wiec niewiem czy juz byl taki temat. Jestem obywatelem kraju ktory lata w programie vwp. czy wylatujac bez wizowo moge zmnienic moj status na studencki po przylocie do usa I czy poprzez szkole lub prace moge zalegalizowac moj pobyt. dzieki sliczne za wszelkie odpowiedzi
andyopole Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Nie jestem na 100% pewny wiec nie traktuj tego co powiem jako wyrocznie. Z tego co do mnie doszly sluchy to fakt ze jedna z "zalet" program bezwizowego jest brak mozliwosci zmiany status podczas pobytu w USA.
KaeR Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 Nie jestem na 100% pewny wiec nie traktuj tego co powiem jako wyrocznie. Z tego co do mnie doszly sluchy to fakt ze jedna z "zalet" program bezwizowego jest brak mozliwosci zmiany status podczas pobytu w USA. True true. Są wyjątki, ale tak rzadkie jak dziewica na Woodstocku.
kzielu Napisano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2014 czesc wszystkim jestem nowy na forum wiec niewiem czy juz byl taki temat. Jestem obywatelem kraju ktory lata w programie vwp. czy wylatujac bez wizowo moge zmnienic moj status na studencki po przylocie do usa I czy poprzez szkole lub prace moge zalegalizowac moj pobyt. dzieki sliczne za wszelkie odpowiedzi Nie. Poza tym na VWP jest tylko 90 dni i po tym już o żadnej zmianie statusu przez studia albo prace nie na mowy.
sly6 Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 http://travel.state.gov/content/visas/english/visit/visa-waiver-program.html tutaj masz to wyjasnione a Chile jest w ruchu bez wizowym
Wiktorbenjamin Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 dzieki wielkie czyli lipa dla mnie ale moze jak bym znalazl zone amerykanke to moze bym mogl zostac tam
KaeR Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 W 90 dni? Ja buty dłużej wybieram rano a Ty chcesz zone znaleźć.
Anubis Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 dzieki wielkie czyli lipa dla mnie ale moze jak bym znalazl zone amerykanke to moze bym mogl zostac tam Amerykanki będą majtki ściągały przez głowę na perspektywę Twego zawitania..
andyopole Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 dzieki wielkie czyli lipa dla mnie ale moze jak bym znalazl zone amerykanke to moze bym mogl zostac tam Ozenic sie mozesz, wszak nikt Ci nie zabroni ale nie zmienisz status z turystycznego na malzenski. Musisz wrocic na ojczyzny lono i przejsc normalna procedure na GC. Nie pamietam, wiza K1 albo jakos tak.
KaeR Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2014 Ozenic sie mozesz, wszak nikt Ci nie zabroni ale nie zmienisz status z turystycznego na malzenski. Musisz wrocic na ojczyzny lono i przejsc normalna procedure na GC. Nie pamietam, wiza K1 albo jakos tak. To chyba moze zrobic z USA jesli sie zmiesci w 90 dniach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.