Hugibugi Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 Dziwne jest to ze 18 letnia dziewczyna ma chlopaka w usa? Chlopak poznany na czacie?
Gość Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 Gdzie Wy znajdujecie tych chłopaków? Na wymianach czy jak ? Zeby nie robic za duzego off-topicu odpowiem krotko: Magia internetu i przypadku Przynajmniej w moim wypadku. Konsulowie sa na pewno swiadomi tego, ze swiat idzie do przodu i sporo par poznaje sie przez internet. Normalnym jest, ze chca sie ewentualnie spotkac "twarza w twarz" - chociaz szkoda, ze czasami te "prawdziwe" pary maja problem z uzyskaniem wizy, bo ilestam osob wyjechalo i mialo gdzies wszystkie zasady. :<
sly6 Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 Roelka Konsulowie sa swiadomi tego i wiedza ze tak tez mozna sie poznac,za to nalezy przekonac Konsula ze wyjazd jest turystyczny Tobie sie udalo
Lx13 Napisano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2014 Mam znajomego Niemca - lat 50. 8 miesięcy temu ożenił sie z Ukrainką - magia internetu i czatu + 2 wyjazdy na Ukrainę.
andyopole Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2014 Mam znajomego Niemca - lat 50. 8 miesięcy temu ożenił sie z Ukrainką - magia internetu i czatu + 2 wyjazdy na Ukrainę. Mój kolega tez się ozenil z Ukrainka. Dostala GC i tyle Ukrainke widzieli, Po jakims czasie przypomniało jej się ze była przecież zoną i ze nalezy jej się polowa majątku. Wzięła co się należało i zniknęła na amen.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.