quickoats Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2014 Tak jak slusznie domyslal sie sly6, przyznaje ze slabo znam sie na prawie, ale czy nie znajduje tu zastosowania slynne: "prawo nie dziala wstecz"?
sly6 Napisano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2014 pod warunkiem ze odbyla sie rozprawa i jest wyrok a u Ciebie jak bedzie?
wodnik Napisano 4 Września 2014 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 nie chodzi o to, że prawo nie działa wstecz, tylko o to co napisał sly "a co do przyszlosci to nie wiesz jakie prawo podpisze USA z Unia,Polska i wtedy moze byc za pozno aby cos wyjasniac,juz sa porozumienia w sprawie podatkow . " czyli chodzi o to czy np. nie nastapi jakies porozumienie dzięki któremu polska będzie udostępniać swoich obywateli którzy mają np.warrant w us i odwrotnie.. a no i bench warrant nie ulega przedawnieniu.. jesli nie wrocisz tu nigdy to wylatuj i nie patrz za siebie. moje zdanie.
karus Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Jak tam kolego to się skończyło w końcu w PL jesteś czy czekasz na sprawę ? Przeczytałem ten wątek dopiero teraz i nie mogę uwierzyć że taki meksyk jest za baraszkowanie z dziewczyną.... Pozdrawiam i życzę powodzenia
andyopole Napisano 17 Października 2014 Zgłoś Napisano 17 Października 2014 Jak tam kolego to się skończyło w końcu w PL jesteś czy czekasz na sprawę ? Przeczytałem ten wątek dopiero teraz i nie mogę uwierzyć że taki meksyk jest za baraszkowanie z dziewczyną.... Pozdrawiam i życzę powodzenia Nie wiem czy maja internet w amerykanskich jailach...
karus Napisano 18 Października 2014 Zgłoś Napisano 18 Października 2014 Nie wiem czy maja internet w amerykanskich jailach... Hahahaha nawet nie chcę myśleć z kim on tam teraz baraszkuje hehehe
Joyanna Napisano 19 Października 2014 Zgłoś Napisano 19 Października 2014 Nie nabijajcie sie z chlopaka,moze jest juz w Polsce i nie stresuje sie Ameryka.
szaman Napisano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2016 a ja dopiero teraz przeczytalem ta historie.... heh ale pech ciekawe jak sie zakonczylo
Iraetyrr Napisano 6 Maja 2016 Zgłoś Napisano 6 Maja 2016 a ja dopiero teraz przeczytalem ta historie.... heh ale pech ciekawe jak sie zakonczylo Jak wyjdzie z amerykańskiego więzienia to nam opowie
NisseN Napisano 21 Lutego 2017 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2017 OSTATNIA WIZYTA 27 Czerwiec 2016 a ja jestem nadal ciekawy jak to sie skonczylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.