sly6 Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 a jak nie wyjdzie z wiza teraz to mozna probowac dalej
BasiaNL Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 a jak nie wyjdzie z wiza teraz to mozna probowac dalej pewnie
sly6 Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2014 jak poswiecisz troche czasu na forum to zobaczysz wiele innych podobnych postow wiecej bedziesz miec otuchy
ilya_ Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 Nie rozumiem twojego problemu ja pracowalam w UK i pojechalam po wize do PL bo akurat bylam u rodzicow na wakacjach, padlo jedynie pytanie czemu skoro mieszkam w UK nie ubiegam sie o wize w Londynie, zapytal sie tez gdzie pracuje itd wiza zostala mi przyznana bez problemu. Nie ma co gdybac i sie zastanawiac tylko zloz podanie o wize i tyle a jak dlugo pracowalas woowczas w uk ?
Amy Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 a jak dlugo pracowalas woowczas w uk ? Okolo roku, ale nikt mnie sie nie pytal na rozmowie ile tam pracuje
ilya_ Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 i pojechalas zupelnie turystycznie ? bo widze, sorry, ze tak wypytuje, ale widze, ze masz Atlanta, Georgia......
Amy Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 Tak to bylo jakies 5 lat temu teraz ma zielona karte
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2014 Okolo roku, ale nikt mnie sie nie pytal na rozmowie ile tam pracuje Ja tez zalatwialem wize w Polsce pracując w UK kilka lat. Na pytanie dlaczego w Krakowie a nie w Londynie odpowiedziałem zgodnie z prawda ze tak mi po prostu pasowalo.
BasiaNL Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja tez zalatwialem wize w Polsce pracując w UK kilka lat. Na pytanie dlaczego w Krakowie a nie w Londynie odpowiedziałem zgodnie z prawda ze tak mi po prostu pasowalo. I dostałeś promessę?
andyopole Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 I dostałeś promessę? Nigdy nie miałem odmowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.