Kasica_s Napisano 4 Września 2014 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 Witam Pod koniec roku przeprowadzamy sie z rodzina w te okolice, czy jest ktos kto moglby mi pomoc i odpowiedziec na kilka pytan? Pewnie wiecej niz kilka, bo przeprowadzka z europy Pozdrawiam
Karuzelka Napisano 4 Września 2014 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 Witam Kasica, ja też się właśnie przeprowadzam w tamte strony, wylatuję za jakieś 5tyg. Moja przeprowadzka z Londynu
Kasica_s Napisano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2014 Hej:))) ciesze sie, bede miala juz kogos na miejscu do podpytania;) ja nic nie wiem co gdzie i jak. My sie przenosimy z basel:)
Karuzelka Napisano 5 Września 2014 Zgłoś Napisano 5 Września 2014 Pytaj śmiało na pewno jak będę coś wiedziała, to chcętnie sie podzilę Na szczęście jeżeli przeprowadzka organizowana jest w ramach jednej firmy, to na sporą pomoc można liczyć
Milvine Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Hej! Ja przeprowadzilam sie do San Jose rok temu. Rozpoczelam pisanie bloga z praktycznymi informacjami o zyciu w Kalifornii i Dolinie Krzemowej jak, praca, mieszkanie, prawo jazdy itp. Moze komus sie to przysluzy z pomoca. Ps fajnie byloby sie spotkac na kawe. www.milvine.com Ps. zapomnialam dodac ze przenioslam sie ze Sztokholmu
sly6 Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 dzieki za bloga i jak mozesz to pisz tutaj ps do osob ktore beda czytac bloga-nalezy znac j.angielski bo wiele tam jest napisane w tym jezyku
pelasia Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Hej! Ja przeprowadzilam sie do San Jose rok temu. Rozpoczelam pisanie bloga z praktycznymi informacjami o zyciu w Kalifornii i Dolinie Krzemowej jak, praca, mieszkanie, prawo jazdy itp. Moze komus sie to przysluzy z pomoca. Ps fajnie byloby sie spotkac na kawe. www.milvine.com Ps. zapomnialam dodac ze przenioslam sie ze Sztokholmu Rozumiem, ze masz bloga ale nie musisz wpisywać tej informacji w każdym temacie. JEDEN wpis wystarczy! Dodaj ta informacje do stopki ( czy jak to sie tam zwie) i sie wyświetli za każdym razem kiedy napiszesz posta. W tym momencie brzmi to dla mnie jak desperacja i nawet na bloga mi sie nie chce wchodzić (widzisz, kompletnie odwrotny to ma efekt).
Milvine Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Rozumiem, ze masz bloga ale nie musisz wpisywać tej informacji w każdym temacie. JEDEN wpis wystarczy! Dodaj ta informacje do stopki ( czy jak to sie tam zwie) i sie wyświetli za każdym razem kiedy napiszesz posta. W tym momencie brzmi to dla mnie jak desperacja i nawet na bloga mi sie nie chce wchodzić (widzisz, kompletnie odwrotny to ma efekt). okz, tak tez bedzie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.