Skocz do zawartości

Czy Jest Ktos Z Fremont, Dublin Czy San Leandro?

Kasica_s

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Pod koniec roku przeprowadzamy sie z rodzina w te okolice, czy jest ktos kto moglby mi pomoc i odpowiedziec na kilka pytan? Pewnie wiecej niz kilka, bo przeprowadzka z europy

Pozdrawiam

Napisano

Pytaj śmiało na pewno jak będę coś wiedziała, to chcętnie sie podzilę :) Na szczęście jeżeli przeprowadzka organizowana jest w ramach jednej firmy, to na sporą pomoc można liczyć :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Hej!

Ja przeprowadzilam sie do San Jose rok temu. Rozpoczelam pisanie bloga z praktycznymi informacjami o zyciu w Kalifornii i Dolinie Krzemowej jak, praca, mieszkanie, prawo jazdy itp.

Moze komus sie to przysluzy z pomoca. Ps fajnie byloby sie spotkac na kawe.

www.milvine.com

Ps. zapomnialam dodac ze przenioslam sie ze Sztokholmu

Napisano

dzieki za bloga i jak mozesz to pisz tutaj :)

ps do osob ktore beda czytac bloga-nalezy znac j.angielski bo wiele tam jest napisane w tym jezyku :)

Napisano

Hej!

Ja przeprowadzilam sie do San Jose rok temu. Rozpoczelam pisanie bloga z praktycznymi informacjami o zyciu w Kalifornii i Dolinie Krzemowej jak, praca, mieszkanie, prawo jazdy itp.

Moze komus sie to przysluzy z pomoca. Ps fajnie byloby sie spotkac na kawe.

www.milvine.com

Ps. zapomnialam dodac ze przenioslam sie ze Sztokholmu

Rozumiem, ze masz bloga ale nie musisz wpisywać tej informacji w każdym temacie. JEDEN wpis wystarczy! Dodaj ta informacje do stopki ( czy jak to sie tam zwie) i sie wyświetli za każdym razem kiedy napiszesz posta. W tym momencie brzmi to dla mnie jak desperacja i nawet na bloga mi sie nie chce wchodzić (widzisz, kompletnie odwrotny to ma efekt).

Napisano

Rozumiem, ze masz bloga ale nie musisz wpisywać tej informacji w każdym temacie. JEDEN wpis wystarczy! Dodaj ta informacje do stopki ( czy jak to sie tam zwie) i sie wyświetli za każdym razem kiedy napiszesz posta. W tym momencie brzmi to dla mnie jak desperacja i nawet na bloga mi sie nie chce wchodzić (widzisz, kompletnie odwrotny to ma efekt).

okz, tak tez bedzie.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...