Jump to content

Czy Jest Ktos Z Fremont, Dublin Czy San Leandro?

Kasica_s

Recommended Posts

Posted

Witam

Pod koniec roku przeprowadzamy sie z rodzina w te okolice, czy jest ktos kto moglby mi pomoc i odpowiedziec na kilka pytan? Pewnie wiecej niz kilka, bo przeprowadzka z europy

Pozdrawiam

Posted

Pytaj śmiało na pewno jak będę coś wiedziała, to chcętnie sie podzilę :) Na szczęście jeżeli przeprowadzka organizowana jest w ramach jednej firmy, to na sporą pomoc można liczyć :)

• 3 weeks later...
Posted

Hej!

Ja przeprowadzilam sie do San Jose rok temu. Rozpoczelam pisanie bloga z praktycznymi informacjami o zyciu w Kalifornii i Dolinie Krzemowej jak, praca, mieszkanie, prawo jazdy itp.

Moze komus sie to przysluzy z pomoca. Ps fajnie byloby sie spotkac na kawe.

www.milvine.com

Ps. zapomnialam dodac ze przenioslam sie ze Sztokholmu

Posted

dzieki za bloga i jak mozesz to pisz tutaj :)

ps do osob ktore beda czytac bloga-nalezy znac j.angielski bo wiele tam jest napisane w tym jezyku :)

Posted

Hej!

Ja przeprowadzilam sie do San Jose rok temu. Rozpoczelam pisanie bloga z praktycznymi informacjami o zyciu w Kalifornii i Dolinie Krzemowej jak, praca, mieszkanie, prawo jazdy itp.

Moze komus sie to przysluzy z pomoca. Ps fajnie byloby sie spotkac na kawe.

www.milvine.com

Ps. zapomnialam dodac ze przenioslam sie ze Sztokholmu

Rozumiem, ze masz bloga ale nie musisz wpisywać tej informacji w każdym temacie. JEDEN wpis wystarczy! Dodaj ta informacje do stopki ( czy jak to sie tam zwie) i sie wyświetli za każdym razem kiedy napiszesz posta. W tym momencie brzmi to dla mnie jak desperacja i nawet na bloga mi sie nie chce wchodzić (widzisz, kompletnie odwrotny to ma efekt).

Posted

Rozumiem, ze masz bloga ale nie musisz wpisywać tej informacji w każdym temacie. JEDEN wpis wystarczy! Dodaj ta informacje do stopki ( czy jak to sie tam zwie) i sie wyświetli za każdym razem kiedy napiszesz posta. W tym momencie brzmi to dla mnie jak desperacja i nawet na bloga mi sie nie chce wchodzić (widzisz, kompletnie odwrotny to ma efekt).

okz, tak tez bedzie.

pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...