glimi Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 hm... 1. strona nie wyrabia 2. coś źle wpisujesz. chociażby kod z obrazka. 3. czegoś nie wpisujesz.
wojtekbp Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Czy ktoś może mi powiedzieć, czemu nie mogę się zalogować? WPisuję wszystkie dane, tak jak powinnam i guzik Na stronie wszystko działa, sprawdź poprawność wpisywanych danych
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 hm... 1. strona nie wyrabia 2. coś źle wpisujesz. chociażby kod z obrazka. 3. czegoś nie wpisujesz. Nie ma opcji, żeby z mojej strony coś było nie tak. Wpisuję: confirmation number nazwisko i imiona rok urodzenia kod z obrazka - bezbłędnie.
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Na stronie wszystko działa, sprawdź poprawność wpisywanych danych Milion razy sprawdzałam
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Chyba wiem, o co chodzi. Napiszę, jak to sprawdzę
jabba1 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Spróbuj opcją przypomnienia numeru confirmation.
anurga Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Spróbuj opcją przypomnienia numeru confirmation. Myślałam, że może chodzi o to, że otwierałam stronę w Firefoxie. Otworzyłam więc w Explorerze. Nic z tego. Wysłałam teraz to przypomnienie. Chyba na maila powinno przyjść?
jabba1 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(fkxrhhbj0gif52i4fr0fqf1m))/Secure/RetrieveConfirmation.aspx
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.