Skocz do zawartości

Ceny Biletów Waw-Nyc W Okresie Poświątecznym

ilya_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktos moze orientuje sie jak moga ukladac sie ceny biletow z warszawy do nowego jorku w okresie pobozonarodzeniowym ? Czy moga spasc np w swieta. Czy linie moga pootwierac wiecej polaczen ?

(wylot po swietach,przed sylwestrem - powrot po sylwestrze)

Czy ktos moze kupowal np w zeszlym roku i zauwazyl, ze te ceny np w same swieta pospadaly ewidentnie w stosunku do okresu przedbozonarodzeniowego.

W tym momencie jest tragedia przy cenach. Na trasie londyn-nyc tez.....

Napisano

w okresie swiatecznym zawsze jest tragedia cenowa. Zawsze tak jest I trudno wymagac od przewoznikow zeby w czasie gdy samoloty sa wypelnione na maxa obnizali ceny. Dla nich to zniwa tak jak dla proboszczow poswiateczna koleda. :D

Napisano

To co sie działo z cenami w tamtym roku nie bardzo ma wpływ na to co bedzie w tym. Jezeli Ci nie zależy na tym zeby wigilie spedzic w domu, 24 grudnia zawsze bilety sa duzo tansze niz dni poprzedzajace swieta. Musisz obserwowac wszystkie promocje lotnicze ( w tamtym tygodniu air berlin mial $694 nyc-waw w okresie swiatecznym, Najlepiej dodaj sobie airfare alert na airfarewatchdog.com wtedy zawsze przy dobrej cenie bedziesz otrzymywala od nich maila, oraz na bieżąco ( i tu mam na mysli przynajmniej raz dziennie) przegladaj theflightdeal.com

Teraz najtanszy bilet np 24.12 - 09.01 $789

po świętach 16,27,28.12 - 09.01 $704

Ja tylko dzieki temu ze mam te strony dodane w obserwowanych na fb 3 lata temu kupilam nyc-waw lotem za $460

W tym roku udalo mi sie dostac 10.12-10.01 jeszcez lepiej dla mnie bo z phl-waw za $480,

Takze jezeli nie denerwuje cię kilka maili tygodniowo naprawde polecam ich sledzic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...