ilya_ Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 Czy ktos moze orientuje sie jak moga ukladac sie ceny biletow z warszawy do nowego jorku w okresie pobozonarodzeniowym ? Czy moga spasc np w swieta. Czy linie moga pootwierac wiecej polaczen ? (wylot po swietach,przed sylwestrem - powrot po sylwestrze) Czy ktos moze kupowal np w zeszlym roku i zauwazyl, ze te ceny np w same swieta pospadaly ewidentnie w stosunku do okresu przedbozonarodzeniowego. W tym momencie jest tragedia przy cenach. Na trasie londyn-nyc tez.....
andyopole Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2014 w okresie swiatecznym zawsze jest tragedia cenowa. Zawsze tak jest I trudno wymagac od przewoznikow zeby w czasie gdy samoloty sa wypelnione na maxa obnizali ceny. Dla nich to zniwa tak jak dla proboszczow poswiateczna koleda.
agatenka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2014 To co sie działo z cenami w tamtym roku nie bardzo ma wpływ na to co bedzie w tym. Jezeli Ci nie zależy na tym zeby wigilie spedzic w domu, 24 grudnia zawsze bilety sa duzo tansze niz dni poprzedzajace swieta. Musisz obserwowac wszystkie promocje lotnicze ( w tamtym tygodniu air berlin mial $694 nyc-waw w okresie swiatecznym, Najlepiej dodaj sobie airfare alert na airfarewatchdog.com wtedy zawsze przy dobrej cenie bedziesz otrzymywala od nich maila, oraz na bieżąco ( i tu mam na mysli przynajmniej raz dziennie) przegladaj theflightdeal.com Teraz najtanszy bilet np 24.12 - 09.01 $789 po świętach 16,27,28.12 - 09.01 $704 Ja tylko dzieki temu ze mam te strony dodane w obserwowanych na fb 3 lata temu kupilam nyc-waw lotem za $460 W tym roku udalo mi sie dostac 10.12-10.01 jeszcez lepiej dla mnie bo z phl-waw za $480, Takze jezeli nie denerwuje cię kilka maili tygodniowo naprawde polecam ich sledzic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.