kuba2506 Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 jak mi wiadomo o zieloną kare mozna ubiegac sie od 18 roku zycia .zauzmy ze udało mi sie ja wylosowac w 18 roku zycia ale chce isc na studia .moje pytanie to czy po studiach bede mół wiechać na tą karte , czy jest jakis okreslony czas na wjechanie .
kzielu Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 6 miesiecy - rozumiem ze mowimy o wylosowaniu. Po 6 miesiacach jezeli nie wjedziesz przepada. Btw - przyszly student - moze obczaj jakis spell checker bo sie czytac nie da.
renox Napisano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2014 6 miesiecy - rozumiem ze mowimy o wylosowaniu. Po 6 miesiacach jezeli nie wjedziesz przepada. Btw - przyszly student - moze obczaj jakis spell checker bo sie czytac nie da. Teraz studiowac kazdy moze, troche lepiej,lub troche gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi.
sly6 Napisano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2014 a wracajac do tematu to masz 6 miesiecy po rozmowie z Konsulem aby wleciec na teren USA co do dalszych pytan zapraszam do zapoznania sie z forum ,tematami o dv loteria
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.