kuba2506 Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 jak mi wiadomo o zieloną kare mozna ubiegac sie od 18 roku zycia .zauzmy ze udało mi sie ja wylosowac w 18 roku zycia ale chce isc na studia .moje pytanie to czy po studiach bede mół wiechać na tą karte , czy jest jakis okreslony czas na wjechanie .
kzielu Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 6 miesiecy - rozumiem ze mowimy o wylosowaniu. Po 6 miesiacach jezeli nie wjedziesz przepada. Btw - przyszly student - moze obczaj jakis spell checker bo sie czytac nie da.
renox Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 6 miesiecy - rozumiem ze mowimy o wylosowaniu. Po 6 miesiacach jezeli nie wjedziesz przepada. Btw - przyszly student - moze obczaj jakis spell checker bo sie czytac nie da. Teraz studiowac kazdy moze, troche lepiej,lub troche gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi.
sly6 Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 a wracajac do tematu to masz 6 miesiecy po rozmowie z Konsulem aby wleciec na teren USA co do dalszych pytan zapraszam do zapoznania sie z forum ,tematami o dv loteria
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.