olmeca Napisano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 Nie powinno być, aż tak źle może uda im się naprawić i nie utracić danych ludzi zarejestrowanych.
gosc333 Napisano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2015 strona juz dziala zdaje sie ze zmieniali wersje systemu: Applicant Entry System v12.00.00 miejmy nadzieje ze dane uczestnikow nie zostaly utracone
Abdul Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Jak pomyślę, że losowanie już się odbyło i klamka zapadła, to aż mi się gorąco robi....
wojtekbp Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Jak pomyślę, że losowanie już się odbyło i klamka zapadła, to aż mi się gorąco robi.... Dlaczego? Aż tak bardzo na tym zależy ? Ja nawet jak zostanę wylosowany, to nie wiem czy skorzystam.
Abdul Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 Zależy mi bardzo i jeśli wygram, to raczej wyjadę. Traktuję to jak ogromną szansę od losu, z której grzech nie skorzystać, pewnie gdybym zrezygnowała, do końca życia bym żałowała. Z drugiej strony to rewolucja w życiu, wszystko zaczynać od początku, stres, tęsknota...dlatego na samą myśl robi mi się gorąco i mam zawroty głowy
karolamo Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 Zależy mi bardzo i jeśli wygram, to raczej wyjadę. Traktuję to jak ogromną szansę od losu, z której grzech nie skorzystać, pewnie gdybym zrezygnowała, do końca życia bym żałowała. Z drugiej strony to rewolucja w życiu, wszystko zaczynać od początku, stres, tęsknota...dlatego na samą myśl robi mi się gorąco i mam zawroty głowy Abdul, rozumiem Cię. Ale naprawdę warto korzystać z takich okazji. Zawsze można wrócić.
Abdul Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2015 Abdul, rozumiem Cię. Ale naprawdę warto korzystać z takich okazji. Zawsze można wrócić. Tak też sobie to tłumaczę, że w najgorszym razie wrócę spłukana, ale bogatsza o nowe doświadczenie... no ale na ten moment to nawet nie wiem czy mnie wylosowano, siedzę jak na szpilkach
pan1111 Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam. Również biorę udział w loterii Dv-2016 (mam nadzieję, że się uda:)) i mam takie pytanie. Jeśli udałoby mi się zostać wylosowanym, i zostałbym zaproszony na interview w ambasadzie, to czy w czasie oczekiwania na tą rozmowę mogę udać się do USA na swojej wizie turystycznej którą posiadam na 10 lat? I później oczywiście wrócić do kraju na tą rozmowę w ambasadzie?? Czy w czasie oczekiwania na interview nie można przylecieć do USA?
sly6 Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2015 Mozesz leciec i byc w USA gorzej jak Cie cofna i dostaniesz zakaz lub tez wyjdzie ze w czasie pobytu cos bylo nie tak . bo nie piszesz ile razy byles w USA,jak dlugo....
pan1111 Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2015 Mozesz leciec i byc w USA gorzej jak Cie cofna i dostaniesz zakaz lub tez wyjdzie ze w czasie pobytu cos bylo nie tak . bo nie piszesz ile razy byles w USA,jak dlugo.... bylem raz, mialem wstep do USA na 6 miesiecy i wrocilem przed czasem koncem lutego tego roku w czasie pobytu wszystko bylo ok
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.