katlia Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2015 Niestety na poludniu USA sie nie znam, wiec nie wypowiadam sie na temat nr. 3 i 4... masz jakas uczelnie na nr. 5?
diesel95 Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 Na razie nie mam, moze jakies propozycje? ISEP przedluzyl mi czas o pare dni, poniewaz koordynator przekonal ich, ze strony uniwersyteckie nie dostarczaja odpowiednich informacji na swoich stronach etc. Na razie nie mam, moze jakies propozycje? ISEP przedluzyl mi czas o pare dni, poniewaz koordynator przekonal ich, ze strony uniwersyteckie nie dostarczaja odpowiednich informacji na swoich stronach etc.
katlia Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 No, ja wracam do propozycji z mojej oryginalnej listy -- czy te maja wymagane przez ciebie kursy? Wszystkie sa warte uwagi z punktu widzenia lokalizacji lub/i jakosci "college experience" Cal State, East Bay Willamette University University of Vermont
diesel95 Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 Niestety, zaden z nich nie realizuje mojego programu..
katlia Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 A tych w Virginii o ktorych rozmawiales z Kaer'em? Sprawdz tez Gonzaga University w stanie Washington i California State University Monterey Bay i San Marcos
KaeR Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 A tych w Virginii o ktorych rozmawiales z Kaer'em? Az tak zle mu zyczysz? Obgadalismy krotko miasta i szkoly. Szkol z najlepszymi programami nie ma na liscie. Jak mu przedmioty podpasuja, to wie, ktora szkola jest w miare ok i gdzie jest dosc rozrywkowo. Hint-->plaza. OP moze najpierw przelec sie po liscie i zobacz z czego mozesz w ogole wybierac.
katlia Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 No wiem... po prostu szukam mu szkol ktore nie sa w samym srodku kraju... ja nikomu nie zycze Kansas lub Nebraski, w porownaniu chyba Virginia jest lepsza?
KaeR Napisano 13 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 No wiem... po prostu szukam mu szkol ktore nie sa w samym srodku kraju... ja nikomu nie zycze Kansas lub Nebraski, w porownaniu chyba Virginia jest lepsza? Tzn. ja mowilem o VA. Tak naprawde licza sie tam 2-3 pozycje, ale tak naprawde 1 w porywach do dwoch. O reszcie bym zapomnial, bo pewnie mozna sie zanudzic na smierc.
diesel95 Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2015 No a co powiecie na Loyola State University New Orleans - umieszcze ją na 2 miejscu, zaraz po Chapman. Jakies opinie?
diesel95 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2015 Aplikacja wysłana. 1) Chapman University 2) Loyola University New Orleans Mam nadzieje, ze moja aplikacja zostanie poztywnie rozpatrzona Wszystkim dziękuje za pomoc, wszyscy byliście niezwykle pomocni. Naprawde byłem zaskoczony odzewem, z którym się spotkałem. Jeżeli są osoby, które mają jeszcze coś do powiedzenia na temat powyzszych uniwerkow, proszę dajcie znać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.