Skocz do zawartości

Wymiana Studencka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Na razie nie mam, moze jakies propozycje? ISEP przedluzyl mi czas o pare dni, poniewaz koordynator przekonal ich, ze strony uniwersyteckie nie dostarczaja odpowiednich informacji na swoich stronach etc.

Na razie nie mam, moze jakies propozycje? ISEP przedluzyl mi czas o pare dni, poniewaz koordynator przekonal ich, ze strony uniwersyteckie nie dostarczaja odpowiednich informacji na swoich stronach etc.

Napisano

No, ja wracam do propozycji z mojej oryginalnej listy -- czy te maja wymagane przez ciebie kursy? Wszystkie sa warte uwagi z punktu widzenia lokalizacji lub/i jakosci "college experience"

Cal State, East Bay

Willamette University

University of Vermont

Napisano

A tych w Virginii o ktorych rozmawiales z Kaer'em?

Az tak zle mu zyczysz? ;) Obgadalismy krotko miasta i szkoly. Szkol z najlepszymi programami nie ma na liscie. Jak mu przedmioty podpasuja, to wie, ktora szkola jest w miare ok i gdzie jest dosc rozrywkowo. Hint-->plaza. :)

OP moze najpierw przelec sie po liscie i zobacz z czego mozesz w ogole wybierac.

Napisano

No wiem... po prostu szukam mu szkol ktore nie sa w samym srodku kraju... ja nikomu nie zycze Kansas lub Nebraski, w porownaniu chyba Virginia jest lepsza?

Tzn. ja mowilem o VA. Tak naprawde licza sie tam 2-3 pozycje, ale tak naprawde 1 w porywach do dwoch. O reszcie bym zapomnial, bo pewnie mozna sie zanudzic na smierc.

Napisano

Aplikacja wysłana.

1) Chapman University

2) Loyola University New Orleans

Mam nadzieje, ze moja aplikacja zostanie poztywnie rozpatrzona :)

Wszystkim dziękuje za pomoc, wszyscy byliście niezwykle pomocni. Naprawde byłem zaskoczony odzewem, z którym się spotkałem.

Jeżeli są osoby, które mają jeszcze coś do powiedzenia na temat powyzszych uniwerkow, proszę dajcie znać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...