Joanna30 Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 Jeśli Twoi rodzice będą chcieli brać udział w loterii, to muszą uwzględnić Ciebie. Ty ich uwzględniać nie musisz.
sly6 Napisano 10 Marca 2015 Zgłoś Napisano 10 Marca 2015 a musisz poczytac temat loterii,o co chodzi z numerami,jak jest z sama rozmowa i sa takie przypadki ze ktos wygral i sie rozmyslil ,nie idzie nawet na rozmowe,nie leci To ze rodzice sie zgodza nie oznacza ze cos bedzie dalej isc I pamietaj ze chodzi o badania medyczne oraz sprawy sadowe,Policyjne jesli glowny aplikant nie dostanie wizy na pobyt staly to reszta odejdzie z niczym.Takie sa zasady loterii I jak widze to pomyliles daty ,co do 18 lat i 21 lat..musisz uwazac na przyszlosc bo ktos Cie moze specjalnie wprowadzic w blad i pozniej nie zaczniesz snu o USA czy tez w samym USA,musisz znac dobrze pewne zasady,przepisy aby nie dac sie nabrac.
WikaZaneta Napisano 20 Marca 2015 Zgłoś Napisano 20 Marca 2015 Hej, Nie wiem gdzie wrzycić tego typu pytanie, więc dałam je tutaj. A mianowicie, czy Ktoś z forumowiczów orientuje się jak to jest z tą kwotą 1000$ bez deklaracji na osobę przy wlocie do USA? Czy to przypada na każdego podróżującego, czy są ograniczenia wiekowe? Czy młodzież w wieku 14 lat , tyle samo może mieć przy sobie, czy tylko dorośli?
andyopole Napisano 20 Marca 2015 Zgłoś Napisano 20 Marca 2015 Hej, Nie wiem gdzie wrzycić tego typu pytanie, więc dałam je tutaj. A mianowicie, czy Ktoś z forumowiczów orientuje się jak to jest z tą kwotą 1000$ bez deklaracji na osobę przy wlocie do USA? Czy to przypada na każdego podróżującego, czy są ograniczenia wiekowe? Czy młodzież w wieku 14 lat , tyle samo może mieć przy sobie, czy tylko dorośli? Nie tysiąc tylko dziesięć tysięcy. Tyle może mieć przy sobie każda dorosła osoba i nie musi zgłaszać tego a granicy. Dokładnie to $9999. Jeśli $10000 i więcej trzeba to zadeklarowacr przy przyjeździe.
WikaZaneta Napisano 20 Marca 2015 Zgłoś Napisano 20 Marca 2015 Ups. zapomniałam raz kliknąć, oczywiście chodziło mi o 10000. Czyli 9999$ i tylko dorośli. Jasna sprawa i piękne dzięki za pomoc :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.