Skocz do zawartości

Odmowa Przyznania Wizy Turystycznej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To po co w ogole taki "maczo"  jak ty chcial jechac do USA skoro amerykanie tacy glupi a Ameryka taka biedna? 

• Odpowiedzi 32
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
3 godziny temu, Olek Jot napisał:

Przepraszam że podam swój przykład ale wizę do USA dostałem nie wchodząc konsulowi w dupę. Trzeba pamiętać że w USA jest duża banda biedaków zakredytowana hipotekami i innymi kredytami. Te ich domy to drewniano tekturowe pudła. Polacy mieszkają w normalnych domach na które ich stać. Amerykanie to bankruci którzy zmuszeni są do pracy od rana do nocy by utrzymać większe czy mniejsze pudła obciążone hipoteką. Gdyby oni starali się u nas o wizę to byłoby prawie 100% odmów. Z resztą nie mam już ochoty jeżdzić i patrzyć na to bidulowo i dziadostwo jakim jest USA banda pozerów mających o sobie ogromne mniemanie jako o narodzie po prostu karykaturalna lipa. Nigdy nie kryłem swoich poglądów a w konsulacie patrzyłem się na nich z góry - oczywiście inni Polacy odsuwali się ode mnie w strachu że nie dostaną wizy że konsul skojarzy ich ze mną. Typowe Polskie dupowłazy dające pomiatać się Amerykanom -im wizy odmówiono. Dlaczego tak było nie wiem. Może rzeczywiście należy im pokazywać że ma się ich w dupie. Jak byłem w Izraelu to gdy pytali mnie się czy posiadam broń lub inne środki odpowiedziałem że mam przy sobie dwie głowice atomowe i kilogam kokainy- tam też wszystkich sprawdzali a ze mną pośmiali się i puścili bez żadnej kontroli. Wydaje mi się że zarówno w USA jak i innych tego typu krajach nie ma reguły oni po prostu utrzymują się z opłat wizowych zarabiają na całym świecie na czym się da i oszukują nawet tym snem o Ameryce- bzdury gdyż wystarczy przejść się po ulicach USA i wszystko staje się jasne.

Tak, oczywiście Ci wierzę, ale dobra historyjka to nie jest zła. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...