Skocz do zawartości

Pobyt W Usa Ile Odczekać?

American123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Widze ze nic sie nie zmienilo na tym forum, ciagle sly6 i Joanna widza wszystko w czarnych kolorach. Urzednik na granicy bedzie wiedzial czy pracowales czy nie hahah dobre, nie robcie chlopakowi wody z mozgu.

Napisano

Ale jak mogą zorientować sie ze pracowałem jak nie pracowalem

Nikt nie musi Ci udowadniać ,że pracowałeś .Wystarczy samo podejrzenie urzędnika .Dla każdego rozsądnego człowieka będzie podejrzane ,że turysta który zwiedzał NY przez 5 miesięcy wraca w to samo miejsce po 4 miesiącach.

Napisano

Witam , 09.10.2014 pojechałem na wakacje do nowego jorku do znajomej, miałem zostać na dwa miesiące ale moj pobyt przedłużył sie do 04.02.2015 teraz planuje wyjechać na okres wakacyjny letni, czyli koniec czerwca lub początek lipca. 5 miesięcy to wystarczający czas który musze odczekać zeby bez problemu leciec do USA?. Czy moge miec jakieś problemy z wjazdem i mogą mnie cofnąć na lotnisku do Polski ? Wspomnę ze wize mam na 10 lat i byłem dopiero raz.

Tez chcialbym miec urlop dwa razy w roku :D

No ale americany to moga :P

Napisano

Wiec moze juz koniec pomagania ofiarze losu ktora jak sie okazuje chce jechac nielegalnie pracowac. Pozniej sa placze ze nie mozna wizy dostac - to wlasnie przez takich...

Napisano

Widze ze nic sie nie zmienilo na tym forum, ciagle sly6 i Joanna widza wszystko w czarnych kolorach. Urzednik na granicy bedzie wiedzial czy pracowales czy nie hahah dobre, nie robcie chlopakowi wody z mozgu.

W czarnych kolorach?

Może raczej realistycznie ;)

Nie będę wskazywała palcami kto tu komu wodę z mózgu robi.

Napisano

Sami rezydenci na tym forum, jeden madrzejszy od drugiego. Chlopak chce sobie pojechac zarobic bo moze tutaj nie ma pracy itd... a Wy kozakow zgrywacie....niech jedzie zarabia, od Was pieniedzy nie bierze. Ciekawe jak Wy byscie byli na jego miejscu. Cwaniaczki rezydenci forum kazdy z zielona karta albo obywatelstwem...Moze chlopak ma tam rodzine i odwiedza ja co pol roku, nie moze? na wizie turystycznej tylko trzeba zwiedzac? Wezcie sie zastanwocie co Wy piszecie

Napisano

Serio?

I przez tyle miesięcy nie zdążyłeś jeszcze wszystkiego zwiedzić tam, gdzie byłeś?

Może rusztowanie postawili już na drugim budynku w innej dzielnicy i taj jeszcze nie zwiedzał :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...