American123 Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 No popatrz, a mówiłeś, że jedziesz do pracy... http://forum.usa.info.pl/topic/24198-powrot-po-6-miesiacach/ Joanna, tak miało byc ale było inaczej i w sumie nie zaluje
Joanna30 Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 Serio? I przez tyle miesięcy nie zdążyłeś jeszcze wszystkiego zwiedzić tam, gdzie byłeś?
Morav Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 Serio? I przez tyle miesięcy nie zdążyłeś jeszcze wszystkiego zwiedzić tam, gdzie byłeś? Oj tam, oj tam- 10 godzin dziennie na budowie to nie praca
mat.kaw Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 Widze ze nic sie nie zmienilo na tym forum, ciagle sly6 i Joanna widza wszystko w czarnych kolorach. Urzednik na granicy bedzie wiedzial czy pracowales czy nie hahah dobre, nie robcie chlopakowi wody z mozgu.
dareknow0 Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 Ale jak mogą zorientować sie ze pracowałem jak nie pracowalem Nikt nie musi Ci udowadniać ,że pracowałeś .Wystarczy samo podejrzenie urzędnika .Dla każdego rozsądnego człowieka będzie podejrzane ,że turysta który zwiedzał NY przez 5 miesięcy wraca w to samo miejsce po 4 miesiącach.
renox Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam , 09.10.2014 pojechałem na wakacje do nowego jorku do znajomej, miałem zostać na dwa miesiące ale moj pobyt przedłużył sie do 04.02.2015 teraz planuje wyjechać na okres wakacyjny letni, czyli koniec czerwca lub początek lipca. 5 miesięcy to wystarczający czas który musze odczekać zeby bez problemu leciec do USA?. Czy moge miec jakieś problemy z wjazdem i mogą mnie cofnąć na lotnisku do Polski ? Wspomnę ze wize mam na 10 lat i byłem dopiero raz. Tez chcialbym miec urlop dwa razy w roku No ale americany to moga
kzielu Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Wiec moze juz koniec pomagania ofiarze losu ktora jak sie okazuje chce jechac nielegalnie pracowac. Pozniej sa placze ze nie mozna wizy dostac - to wlasnie przez takich...
Joanna30 Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Widze ze nic sie nie zmienilo na tym forum, ciagle sly6 i Joanna widza wszystko w czarnych kolorach. Urzednik na granicy bedzie wiedzial czy pracowales czy nie hahah dobre, nie robcie chlopakowi wody z mozgu. W czarnych kolorach? Może raczej realistycznie Nie będę wskazywała palcami kto tu komu wodę z mózgu robi.
mat.kaw Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Sami rezydenci na tym forum, jeden madrzejszy od drugiego. Chlopak chce sobie pojechac zarobic bo moze tutaj nie ma pracy itd... a Wy kozakow zgrywacie....niech jedzie zarabia, od Was pieniedzy nie bierze. Ciekawe jak Wy byscie byli na jego miejscu. Cwaniaczki rezydenci forum kazdy z zielona karta albo obywatelstwem...Moze chlopak ma tam rodzine i odwiedza ja co pol roku, nie moze? na wizie turystycznej tylko trzeba zwiedzac? Wezcie sie zastanwocie co Wy piszecie
olmeca Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Serio? I przez tyle miesięcy nie zdążyłeś jeszcze wszystkiego zwiedzić tam, gdzie byłeś? Może rusztowanie postawili już na drugim budynku w innej dzielnicy i taj jeszcze nie zwiedzał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.