zielonywkarty Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2016 po 20 to na pewno. W tym biuletynie moze jest cos wiecej napisane. Co do badan to mialem szczepienia wzwb i tezec i karte szczepien z czasow szkolnych wiec nie musialem dorabiac szczepien i wyszlo tylko 440. Rano pobranie krwi i Rtg w poludnie wizyta u pani doktor. 4 zdjecia wizowe, numer sprawy, adres w stanach, paszport no i karty szczepien. To trzeba miec. ze szczepieniami wyszloby kolo 600zl i tak wlasnie mowilem Paniom jak sie rejestrowalem a te mnie przekonywaly ze to za duzo wyliczylem
szaman Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2016 po 20 to na pewno. W tym biuletynie moze jest cos wiecej napisane. Co do badan to mialem szczepienia wzwb i tezec i karte szczepien z czasow szkolnych wiec nie musialem dorabiac szczepien i wyszlo tylko 440. Rano pobranie krwi i Rtg w poludnie wizyta u pani doktor. 4 zdjecia wizowe, numer sprawy, adres w stanach, paszport no i karty szczepien. To trzeba miec. ze szczepieniami wyszloby kolo 600zl i tak wlasnie mowilem Paniom jak sie rejestrowalem a te mnie przekonywaly ze to za duzo wyliczylem Byles w Karkowie czy w Wawie? czy badano Cie czy tylko pytania ?
daisy1 Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2016 Cześć wszystkim, Jesteśmy już po badaniach, mamy skompletowane dokumenty - rozmowa 20 stycznia. Pozostało nam jedynie zarejestrować się na TNT - tutaj chcę zapytać: 1) W jednej rubryce pokazało mi się coś takiego: Cel Podróży: POLAND NVC Scheduled Appointment Co to takiego ? 2) Brak również wyznaczonej daty spotkań wizowych (na pierwszej stronie na tnt) coś z tym fantem musimy zrobić? Pozdrawiam 1) Chodzi o to?: Step 3: Please select a visa category that applies to you. - K Visa (Fiance) - Appointment scheduled by NVC Jeśli tak, to zaznaczamy "Appointment scheduled by NVC", bo pierwszy jest dla wizy narzeczeńskiej 2) Nic Wy nie umawiacie się tutaj na spotkanie z wizowe (bo już macie termin spotkania umówiony) tylko wybieracie sposób odbioru paszportów
daisy1 Napisano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2016 Zielony - Powodzenia! Monika - zaproszenia są wysyłane mniej więcej 20-24 dnia miesiąca, my akurat dostaliśmy 21 Nie martw się, niebawem przyjdzie
0ffspring Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 No wiec miałem dzis rozmowe wszystko poszło dobrze i niedługo trzeba bedzie sie udać za ocean! Dzieki wszystkim za pomoc,bez tego forum byłoby naprawdę wielokrotnie ciężej
daisy1 Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2016 No wiec miałem dzis rozmowe wszystko poszło dobrze i niedługo trzeba bedzie sie udać za ocean! Dzieki wszystkim za pomoc,bez tego forum byłoby naprawdę wielokrotnie ciężej Gratulacje
zielonywkarty Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 jak sie ma wizyte na 8 to o ktorej mniej wiecej sie wychodzi z ambasady ?
szaman Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 podobno cala procedura 2, max 3 godz z czego 70% to czekanie ( mowie oczywiscie o dv lottery)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.