przeszczepan Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2015 doszedłem do wniosku, że skoro nie jest mi znany jego los to napiszę, że go nie ma. jak konsul zapyta czym zajmują się rodzice to powiem prawdę, że rodzice są po rozwodzie i mieszkam z ojczymem. mam jeszcze jedno pytanie, czy do ambasady mogę wejść z osobą towarzyszącą, która nie ubiega się o wizę i nie ma nawet paszportu, jako wsparcie?
sly6 Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 widzisz to zalezy od Konsul jak kto odczyta,znajac zycie moze byc roznie, Twoja sprawa. a co do osoby to musisz o tym powiedziec jak bedziesz zapisywac sie na rozmowe ,ze bedzie z Toba osoba,w innym przypadku jej nie wpuszcza.
przeszczepan Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 najbliższy termin 7 lipca.. porażka.. czy to ma związek z tymi problemami, czy zawsze tak jest? jest opcja przyśpieszenia w sensie, dzwonić codziennie i pytać się czy ktoś nie zrezygnował wcześniej?
sly6 Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 mozesz tak dzwonic to moze byc spowodowany tym co sie dzialo wczesniej,brak wydawanych wiz.plus okres wakacyjny .
przeszczepan Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 przed chwilą miałem dostępny termin 2 lipca, ale oczywiście nie mogę zarezerwować, bo płacone pocztą.. eh gdybym wiedział, że jak kartą to można od razu..
przeszczepan Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 wiza przyznana, nie wiem na ile ;] pierwsze 20~ osób wychodziło dzisiaj z wizami. konsulami były dzisiaj 4 panie oczywiście wszystko wyszło "na jaw" - mieli notatki z poprzedniej rozmowy jednak młoda Pani konsul przyznała wize mimo wszystko
przeszczepan Napisano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 aktualizacja: wiza przyznana na 10lat więc nie ma rzeczy niemożliwych
Joanna30 Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 aktualizacja: wiza przyznana na 10lat więc nie ma rzeczy niemożliwych Super Wiza wielokrotnego wjazdu?
przeszczepan Napisano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 tak jak widać nie ma odpowiedzialności zbiorowej, chociaż to pewnie zależy od konsula
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.