datsun Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Witajcie, chciałbym się ubiegać o wizę emigracyjną na podstawie rodziny w USA. Tylko nie wiem jaki jest przedział więzów rodzinnych, czy to na być rodzina najbliższa? - ojciec, brat? Czy troszke dalsza? Mam rodzine w Ameryce, siostra mojego dziadka i jej dziadka. Wiec czy to wystarczająca więź moja z obywatelka USA - wyżej podanymi. Pozdrawiam
olmeca Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 NIe http://polish.poland.usembassy.gov/pl_immediate_relatives_iv.html
kzielu Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Witajcie, chciałbym się ubiegać o wizę emigracyjną na podstawie rodziny w USA. Tylko nie wiem jaki jest przedział więzów rodzinnych, czy to na być rodzina najbliższa? - ojciec, brat? Czy troszke dalsza? Mam rodzine w Ameryce, siostra mojego dziadka i jej dziadka. Wiec czy to wystarczająca więź moja z obywatelka USA - wyżej podanymi. Pozdrawiam Bez zartow. Najblizsza to malzonek (~1 rok), najdalsza ktora cokolwiek daje to rodzenstwo (13 lat czekania).
andyopole Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Bez zartow. Najblizsza to malzonek (~1 rok), najdalsza ktora cokolwiek daje to rodzenstwo (13 lat czekania). Oooo, zona to nie jest zadna rodzina, to cudza baba przecie..... Trzeba oswoic jak kazde domowe stworzenie...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.