margherita_s Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Historię USA akurat znam dobrze, bo studiuję anglistyke, ale po prostu w tym przypadku nie umiem być obiektywna, z wiadomych przyczyn. Nie nie nie, nie będę kłamać. Powiem prawdę i mam nadzieję ze to, że muszę do Polski wrócić na obronę i to, ze mam tu pracę (szkoła), zdecydują, że mnie wpuszcza. Staram się być dobrej myśli. Na pewno nie odpuszczę, bo wiem że to na pewno miłość i nie mogę tak po prostu poddać się ze strachu, że mogą mnie nie wpuścić.
sly6 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 i co jest wazne,jak powiesz ze chcesz zwiedzac to takie miejsca ktorych nie mialas okazji zwiedzic bedac na work i travel a te 2 tygodnie to za malo bylo kolejna sprawa aby nie wyszlo ze bedziesz zwiedzac 5 miesiecy z Twoim chlopakiem co pracuje widzisz to sa male sprawy ktore czasami maja znaczenie a czasami jest na granicy tak,na ile,do kogo ,stempelek ,odbierasz bagaz i tyle
margherita_s Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że tak właśnie będzie, że jakimś cudem nie będą mnie aż tak bardzo maglowac Przygotuję się do tej rozmowy na pewno. Bardzo dziękuję za wszystkie rady i sugestie, trzymajcie kciuki, żeby się udało.
sly6 Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 przygotowanie to podstawa,pozniej luzna rozmowa usmiech bo przeciez nic nielegalnego nie zamierzasz robic,nie robisz a reszta to juz decyzja urzednika
kzielu Napisano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Historię USA akurat znam dobrze, bo studiuję anglistyke, ale po prostu w tym przypadku nie umiem być obiektywna, z wiadomych przyczyn. Nie nie nie, nie będę kłamać. Powiem prawdę i mam nadzieję ze to, że muszę do Polski wrócić na obronę i to, ze mam tu pracę (szkoła), zdecydują, że mnie wpuszcza. Staram się być dobrej myśli. Na pewno nie odpuszczę, bo wiem że to na pewno miłość i nie mogę tak po prostu poddać się ze strachu, że mogą mnie nie wpuścić. Niestety long distance jest nie trywialne - sam to przerabialem jakis czas temu. Jezeli bylas w kwietniu, osobiscie dla swietego spokoju bym odczekal, ewentualnie zaprosil chlopaka do PL zeby obczail troche kulture itd,, to pozniej latwiej Wam sie bedzie dogadac...
margherita_s Napisano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2015 Chłopak był w Polsce w grudniu prawie trzy tygodnie i niestety nie może już teraz wziąć tak długiego urlopu, żeby móc tu przylecieć. Dlatego ja muszę polecieć tam.Jestem dobrej mysli, to chyba najważniejsze
margherita_s Napisano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Lipca 2015 Udało się! Jestem w USA Wszystko poszło naprawdę gładko. Byłam pewna siebie, uśmiechnięta, mówiłam prawdę i bez problemu dostałam wizę na 6 miesięcy
Gość Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Napisano 30 Maja 2016 Udało się! Jestem w USA Wszystko poszło naprawdę gładko. Byłam pewna siebie, uśmiechnięta, mówiłam prawdę i bez problemu dostałam wizę na 6 miesięcy priv
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.