kzielu Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 znajomy robi jakąś niesamowita specjalizacje pielęgniarską. Na razie ma dług bardzo duży, ale przyszłe zarobki mogą oscylować w wysokości >150k rocznie. Kredyt spłaci w mniej niż 3-4 lata. Ja to zawsze jak widze te zarobki to sie zastanawiam kto na to placi i dlaczego tak duzo ;-)
Immigrant Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 dzieki, moze trzeba bedzie schowac swoje ambicje (bo nie chcemi sie byc znowu rezydentem przez 4 lata ) i zrobic jaks specjalizacje pielegniarska albo jako asystent medyczny.Szkoda tylko 10 letniej praktyki znajomy robi jakąś niesamowita specjalizacje pielęgniarską. Na razie ma dług bardzo duży, ale przyszłe zarobki mogą oscylować w wysokości >150k rocznie. Kredyt spłaci w mniej niż 3-4 lata. bez wypytywania o szczegoly. Ile te studia pochlona czasu Twojemu znajomemu¿?
Magdalena S Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Ja to zawsze jak widze te zarobki to sie zastanawiam kto na to placi i dlaczego tak duzo ;-) po takich zarobkach wiadomo, dlaczego rachunki ze szpitala są takie wysokie ale tak jak pisałam, jego specjalizacja to jakieś 'top of the top', dlatego tak dużo może liczyć dzieki, moze trzeba bedzie schowac swoje ambicje (bo nie chcemi sie byc znowu rezydentem przez 4 lata ) i zrobic jaks specjalizacje pielegniarska albo jako asystent medyczny.Szkoda tylko 10 letniej praktyki W przypadku tego znajomego to kilka lat uczelni + rezydentura. Tak czy siak w chwili obecnej musi za****rzać jak mały motorek.
kzielu Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 po takich zarobkach wiadomo, dlaczego rachunki ze szpitala są takie wysokie ale tak jak pisałam, jego specjalizacja to jakieś 'top of the top', dlatego tak dużo może liczyć Retoryczne pytanie oczywiscie ;-) Ale mam nadzieje ze kiedys ktos zrobi z tym porzadek...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.