Gość aneska22 Napisano 21 Września 2015 Zgłoś Napisano 21 Września 2015 Co za genialny pomysł na życie I jak łatwo to wszystko wygląda! Nic tylko wyjeżdżać i sobie nielegalnie żyć. / sarkazm Zgadzam się ;p jakie to wszystko banalne..
MichaelloPL Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2016 Dam ci lepszy pomysl. Nie wiem jak wyglada sytuacja uzyskania obywatelstwa angielskiego ale jesli jest taka jak z amerykanskim i mozesz zachowac polskie to staraj sie o to. Bedac angolem dostaniesz o wiele latwiej wize (o ile wogole bedziesz potrzebowal) normalnej pracy w usa. Jesli uzyskujac obywatelstwo angielskie musisz sie zrzekac polskiego moja porada jest nieaktualna gdyz nie wspieram osob nie chcacych byc Poalakami pomimo iz sie nimi urodzili.
Joanna30 Napisano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2016 Bedac angolem dostaniesz o wiele latwiej wize (o ile wogole bedziesz potrzebowal) normalnej pracy w usa. Możesz zdradzić, w jaki sposób Anglicy łatwiej mogą dostać wizę do pracy w USA? I skąd to podejrzenie, że mogą jej w ogóle nie potrzebować?
CDL DRIVER Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2016 Witam wkoncu nadeszla chwila kiedy moge sie przeprowadzic do usa w ciemno przygotowywalem sie na ta chwile az 2 lata. Mam na swoim dolarowym koncie 18,000$ w razie potrzeby albo problemow rodzina moze mi przelac dodatkowo 5,000$ to powinno w 100% wystarczyc. Postaram sie opisac wam mniej wiecej krok po kroku co zamierzam zrobic po przylocie do Chicago ale najpierw chcialbym powiedziec cos o sobie. mam 20 lat mieszkam i pracuje obecnie w Londynie znam jezyk Angielski b.dobrze decyzje o wyjezdzie podjolem okolo 3-4 lat temu poniewaz jestem juz znudzony zyciem w europie szczegolnie w tym ochydnym miastem Londyn jestem mlody chce sprobowac czegos nowego w zyciu... Wiec zacznijmy Chicago - Odrazu po przylocie zamierzam wynajac pokoj w hotelu z internetem w okolicach Belmont. Poszukac jakiegos normalnego pokoju w internecie polishinfo.us (na poczatek) takze okolice Belmont sa dosyc tanie nawet po 400-600$ miesiecznie. Chcialbym takze wyrobic jak najszybciej numer ITIN ktory moze wyrobic kazd legalny czy nielegalny dzieki numerowi ITIN bede mogl otworzyc konto w banku Puzniej chcialbym sie zapisac do szkoly jezykowej i zmienic status wizy z turystycznej na studencka mam juz jedná na oku jest dosc tania i pomaga zalatwic wize Puzniej to juz na spokojnie bede szukac pracy oczywiscie nie bedzie to wymarzona praca i legalna ale kazdy od czegos zaczynal na poczatku jakies part-time sprzatania wieczorami w wakacje moge sie zajac budowlanka jako pomocnik Po roku zrobie sobie prowo jazdy i kupie auto, nowe prawo zezwala na zrobienie prawo jazdow nawet nielegalnym jezeli moga udowodnic ze mieszkaja ponad rok w stanie illinois http://www.glasgowbeattieolsson.com/articles/illinois-prepares-to-issue-driver-s-licenses-to-undocumented-immigrants Takze mysle nad Los Angeles tez nie bylo by problemu z prawkiem albo z mieszkaniem ale trudniej z praca Puzniej tylko czekac az nadarzy sie okazja na legalizacje pobytu kto wie moze zapoznam jakas Amerykanke pozdrawiam Weź ty się w głowe stuknij.
Damianq Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2016 Weź ty się w głowe stuknij. Niech jakiś admin da mu w końcu bana bo troll zaczyna być irytujący w każdym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.